Πρόσωπα

Sugar Bongard,η πολυπράγμων εικαστικός μας με συνεχείς διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την εικαστικό Sugar Bongard (Ζαχαρούλα Μπόνγκαρντ)

Η Sugar Bongard (Ζαχαρούλα Μπόνγκαρντ), είναι μια εικαστικός με υψηλή αισθητική και αγάπη για αυτό που έχει αφιερωθεί να κάνει, αφού αποστηθίζει την κάθε χρονική στιγμή λες και είμαστε παρόντες.

H Sugar Bongard γνωστή και ως Ζαχαρούλα Μπόνγκαρντ είναι μια εικαστικός με όλη τη σημασία της λέξης.Τα έργα της έχουν όλα κάτι να πουν, και απορρέει μια αύρα θετική μέσα από κάθε έργο της.

Κάθε δημιουργία της έχει ένα νόημα εντελώς διαφορετικό από τις άλλες και οι εντυπώσεις που δημιουργούνται είναι πολυποίκιλες.

Το ταλέντο της είναι αδιαπραγμάτευτο και πασιφανές αφού αποστηθίζει την κάθε χρονική στιγμή λες και είμαστε παρόντες.Πρόσφατα συμμετείχε σε μια μεγάλη έκθεση στην Νέα Υόρκη,στο Art Box project N York  με 3 έργα της και έλαβε τις αντίστοιχες διακρίσεις ξεχωρίζοντας μέσα σε 100 ακόμη καλλιτέχνες!

Δεν μένει μόνο στη ζωγραφική αλλά μεταπηδά και στη χαρακτική όπου έχει εξαίσια σχέδια αλλά και στο νεότερο digital art.

H Sugar Bongard είναι μια καλλιτέχνης με όλη την σημασία της λέξης, πολλά υποσχόμενη, αφού το χαρακτηριστικό της σημείο είναι ότι όλα τα έργα της είναι διαφορετικά και δεν χρησιμοποιεί το τετριμμένο, επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Συμμετείχε επίσης στη ρωσική έκθεση με τίτλο ”Οι ηρωίδες του Λέοντος Τολστόι σε έργα Ελλήνων εικαστικών”,ξεχώριζε το έργο της μια πανέμορφη προσωπογραφία της Άννας Καρένινα.

Η κυρία Μπόνγκαρντ σπούδασε στην σχολή Βακαλό και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην χαρακτική στην Βενετία.

Τα έργα της σημειώνουν θαυμάσιες κριτικές και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Επίσης, σπούδασε seminars στο Λονδίνο στο Art and fine arts στο Λονδίνο καθώς σπούδασε λιθογραφία και χαρακτική.

Πέραν όμως της εικαστικής τέχνης η κ.Μπόνγκαρτ ασχολείται με τη γραφή τόσο ποιημάτων όσο και παραμυθιών τα οποία τα εικονογραφεί.

Ακολουθεί φωτογραφία από την συμμετοχή της στη ρωσική έκθεση στο ρωσικό πολιτιστικό κέντρο όπου κρατά ένα βιβλίο με σκίτσα της μέσα για την ποιήτρια Σαπφώ.

Η συμμετοχή της σε εκθέσεις είναι έντονη και μπορείτε να ενημερωθείτε για την επαγγελματική-καλλιτεχνική της δραστηριότητα μέσα από την επίσημη σελίδα ου διατηρεί στο Facebook.

Tον Απρίλιο συμμετείχε στην αξιόλογη έκθεση ”Αρχαία Ελληνική Μυθολογία και ο σύγχρονος κόσμος” καθώς και στο 4o NGFL που για πρώτη φορά έλαβαν μέρος καλλιτέχνες με έργα τέχνης.

Ακολουθεί ένα ποίημα της εικαστικού συνοδευόμενο με έναν πίνακα της!

Μια μάχη μυαλού μια έναστρη πορεία φωτεινή, Μια έκρηξη Ενώνει Ζωές μέσα στο σύμπαν που καθρεφτίζονται στην Γη , χωρίς παρακάμψεις με Δυνατούς συνδυασμούς Ενεργειών Φωτονίων , που είναι τέκνα του Σύμπαντος πλασμένα με υδρογόνο!!

 

Αφιέρωμα : My-City.gr

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button