Σπαγγέτι με αυγοτάραχο

Το My-City.gr σας παρουσιάζει σπαγγέτι με αυγοτάραχο

Το αυγοτάραχο είναι αλμυρό αυγό ψαριού,συνήθως από θηλυκό κέφαλο ή τόνο.Μπορείτε να το αγοράσετε από διακεκριμένα ντελικατέσεν ολόκληρο σε ένα κομμάτι κηρωμένο ή τριμμένο για να το πασπαλίσετε πάνω από το ζυμαρικό…

Υλικά

  • 175 γρ. φρέσκα ή ξηρά σπαγγέτι
  • 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές κομμένο μαϊντανό
  • 2 κουταλάκια τριμμένο θυμάρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο,λιωμένες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 κουταλιές τριμμένο αυγοτάραχο

Εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 2 με 3 λεπτά αν είναι φρέσκια ζύμη ή 8 με 10 λεπτά αν είναι ξηρή.

Εν τω μεταξύ ,βάζετε σε μικρή κατσαρόλα το ελαιόλαδο,τον μαϊντανό ,το θυμάρι,το σκόρδο και αρκετό μαύρο πιπέρι ,και ζεσταίνετε για 2 λεπτά να αρωματιστεί το λάδι.

Σουρώνετε το ζυμαρικό και το βάζετε πάλι στην κατσαρόλα.Ρίχνετε το αρωματικό λάδι,μεταφέρετε σε πιάτα σερβιρίσματος και πασπαλίζετε με το αυγοτάραχο.

Check Also

Συνάντησε την μαγεία της μεσογειακής κουζίνας στο εξαιρετικό Sosū Mediterranean Restaurant!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Sosū Mediterranean Restaurant Το μεσογειακό εστιατόριο Sosū εύκολα χαρακτηρίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *