Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠροτάσεις

Peri-Pteri το 24ωρο περίπτερο στον Πειραιά που εκεί δεν ρωτάς μόνο ζητάς!

Το My-City.gr προτείνει το Peri-Pteri το 24ωρο περίπτερο στον Πειραιά που εκεί δεν ρωτάς μόνο ζητάς!

To Peri-Pteri είναι το περίπτερο που πάντα αναζητούσες.Βρίσκεται στην Πλατεία Πηγάδας στον Πειραιά και λειτουργεί 24 ώρες εξυπηρετώντας Πειραιώτες και όχι μόνο!

Το ωράριο του σου δημιουργεί την ασφάλεια ότι ώρα κι αν χρειαστείς κάτι θα το βρεις.Πέραν όμως αυτού στο Peri-Pteri θα βρεις ότι κι θελήσεις από τα κλασσικά πράγματα που βρίσκεις σε ένα περίπτερο μέχρι λάμπες και ακουστικά.

Είδη καπνού,τσιγάρα ότι μάρκα κι αν χρησιμοποιείς θα τα βρεις,δεν θα ακούσεις ”Αυτό δυστυχώς δεν το έχουμε”,αναπτήρες,πούρα και πολλά αλλά.

Κάρτες τηλεφωνίας και διαδικτύου,έξυπνα δωράκια όπως ακουστικά,φορτιστές και μεγάλη γκάμα σε τυχερές σακούλες και παιχνίδια για τους μικρούς σας φίλους.

Καραμέλες,τσίχλες,ότι σοκολάτα κι αν θελήσεις,μεγάλη ποικιλία σε πατάτακια,γαριδάκια και πολλά από αυτά σε μάρκες εξωτερικού που δεν τις βρίσκεις ούτε σε σούπερμαρκετ. Ακόμη θα βρεις μπάρες δημητριακών σε πολλές γεύσεις και αγαπημένα γλυκά.

Γαλακτοκομικά είδη,παγωτά,βρώσιμα προϊόντα όπως αραβικές που ανανεώνονται καθημερινά και τεράστια ποικιλία σε αναψυκτικά.

Επώνυμα προϊόντα και ροφήματα που δεν ήξερες πως η εκάστοτε εταιρεία έχει κυκλοφορήσει θα τα βρεις στο Peri-Pteri.

Κάθε νέα κυκλοφορία προϊόντος το Peri-Pteri έχει ως προτεραιότητα να την παρέχει στους πελάτες του. Δεν λείπουν τα αλκοολούχα ποτά και μη σε μίνι συσκευασίες και κανονικές.

Περιοδικά,βιβλία και εφημερίδες που μπορείς επίσης να παραγγείλεις σε περίπτωση που έχεις χάσει ένα τεύχος από την αγαπημένη σου συλλογή.

Οι άνθρωποι του Peri-Pteri σε περιμένουν με χαμόγελο να σε εξυπηρετήσουν!

Σαχτούρη και Αντωνίου Θεοχάρη, Πλατεία Πηγάδας, 18537 Πειραιάς

Τηλέφωνο : 210-4530603

Επίσημη σελίδα στο Facebook: Peri Pteri – Πέρι Πτέρι, το 24ώρο περίπτερο του Πειραιά

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button