Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠάσχαΠροτάσειςΠροτάσεις για ΔώραΥγεία - Ομορφιά - ΠαιδίΦαγητό

Πάσχα στον Πειραιά 2019

Το My-City.gr σας παρουσιάζει προτάσεις για την περίοδο του Πάσχα στον Πειραιά

Sweethome Melicafe

Sweethome Melicafe… ένας όμορφος χώρος συνάντησης,ένα εναλλακτικό σύγχρονο καφενείο με ωραία σπιτική διακόσμηση. ΣΚΟΠΟΣ των ανθρώπων της είναι “να δημιουργήσουν” μια μεγάλη παρέα ….Στο Sweethome-Melicafe μπορείτε να απολαύσετε υπέροχους καφέδες, φυσικούς χυμούς, τσάι και μεζεδάκια παρέας από ολόφρεσκα συστατικά φτιαγμένα με αγάπη και πολύ μεράκι…. και φυσικά σπέσιαλ τσιπουράκι, κρασάκι και άλλα ποτάκια.

Συγκεκριμένα, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τον υπέροχο καφέ Del Angelo μαζί με τις  χορταστικές χειροποίητες πίτες με δικές μας προτάσεις τη γλυκιά κολοκυθόπιτα,την σπανακόπιτα και την κοτόπιτα.Αυτές τις ημέρες θα βρείτε και νηστίσιμες δημιουργίες…

Επίσης ,νόστιμα σαντουιτσάκια  και δροσερούς τονωτικούς χυμούς από ΦΡΕΣΚΑ φρούτα εποχής όπως Pantzanana,ένας χυμός γεμάτος αντιοξειδωτικά χωρίς πολλές θερμίδες,Copabanana για περισσότερη ενέργεια, καλοκαιρινός χυμός Honey Bee και ο Red n’ Breezy με αποτοξινωτικές ιδιότητες!

Όσο για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας μπορείτε να επιλέξετε μέσα στη ποικιλία των light snacks που διαθέτει το Sweethome Melicafe καθώς και σε χειροποίητα ροφήματα όπως σπιτική λεμονάδα και σπιτική βυσσινάδα με στέβια.

Μπορείτε να απολαύσετε οτιδήποτε επιθυμείτε στον art χώρο του Melicafe ή καλώντας στο 210-4523753 στον χώρο σας!

Φιλελλήνων 33,Πειραιάς

Τηλ: 210- 4523753

Facebook: Sweethome-Melicafe

Instagram: sweethome_melicafe

Οικογενειακή Ψησταριά ”Ο Γιωργάκης”

Σ’αυτό το σημείο θα ακούσουμε μια ιστορία…”Ήτανε τέλη του 1984…Τότε ξεκινούσαμε την οικογενειακή ψησταριά,ο μπαμπάς στις καπνισμένες από τα κάρβουνα σχάρες του,η μαμά στην κουζίνα με το μεράκι που είχε πάντα και εμείς παιδιά τότε,να σταματάμε το παιχνίδι μας για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε αυτό το καινούριο που έμπαινε στην ζωή μας!Σήμερα μετά από 32 χρόνια ο γιος της οικογένειας,Βασίλης συνεχίζει την παράδοση των γονιών μας σε αυτό που έμαθε να κάνει από μικρό παιδί.Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα χρόνια,γιατί χάρις σε εσάς συνεχίζουμε να αποκτούμε εμπειρίες και να γινόμαστε καλύτεροι!Καλώς ήλθατε στην οικογενειακή μας ψησταριά,του Βασίλη πια!Η ιστορία συνεχίζεται…”  Γιατί όπως μας είπαν οι ίδιοι η ιστορία συνεχίζεται δεν έχουμε παρά να γίνουμε μέρος της…

Γεύσεις παραδοσιακές και αυθεντικές με όλα τα προϊόντα να είναι χειροποίητα,πράγμα το οποίο σπανίζει στις μέρες μας, προτείνουμε αυτή τη ψησταριά ανεπιφύλακτα. Ότιδήποτε κι αν δοκιμάσετε από τον κατάλογο θα αντιληφθείτε την ποιότητα και την αγάπη που τα περικλείει.Από ορεκτικά τζατζίκι,τυροκαυτερή και παστουρμαδόπιτα θα σας κερδίσουν..Σαλάτες φρεσκοκομμένες εκείνη την ώρα μπορείτε να τις συνοδέψετε με χειροποίητα καλαμάκια καθώς και με τυλιχτά σουβλάκια.Η αλήθεια είναι πως μια σπεσιαλιτέ δεν υπάρχει,θα λέγαμε πως όλα τα πιάτα είναι σπεσιαλιτέ.Σκεπαστή,χοιρινά μπριζολάκια με κρέμα γάλακτος καθώς και κοτόπουλο μπούτι χωρίς κόκκαλο.

Τώρα το Πάσχα ότι είναι σούβλας είναι επίσης σπεσιαλιτέ.Μπριζόλες,Παϊδάκια,Τηγανιές,Συκωταριά,Αρνί σούβλας,Προβατίνα,Κοκορέτσι και Κοντοσούβλι, να το πούμε λαϊκά τρως και ξεχνάς το όνομα σου…

Το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό την Κυριακή του Πάσχα.Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώστε για τις παραγγελίες σας 3 ημέρες νωρίτερα…Επίσης μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για παραλαβές κατόπιν παραγγελίας και Μεγάλο Σάββατο.

Εάν επιλέξετε να δοκιμάσετε τις γεύσεις στο χώρο του μαγαζιού θα είστε τυχεροί γιατί θα γευθείτε ως κέρασμα και τα χειροποίητα γλυκά τους σοκολατόπιτα, κορμός,πορτοκαλόπιτα και γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού καρότο.Τέλος,το κατάστημα αναλαμβάνει, ύστερα από συνεννόηση, πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις.

Λεωφόρος Χατζηκυριακού 101,18539 Πειραιάς

210 – 4538149

Facebook: Οικογενειακή Ψησταριά “Ο Γιωργάκης”


Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Το Οινομαγειρείον Ζωοδόχου Πηγή είναι αγαπημένη επιλογή για τους καλοφαγάδες,προερχόμενοι από κάθε σημείο της Αττικής.Ο λόγος της μεγάλης προσέλευσης  απλός για να γευτούν παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις με ποιοτικά και φρέσκα υλικά.Ο χώρος παλιακός σε ταξιδεύει σε γνώριμες,μακρινές μνήμες..

Οι ιδιοκτήτες,άνθρωποι ζεστοί που αποδεικνύουν περίτρανα πως αγαπάνε να μαγειρεύουν με μεράκι για να θυμίζουν στους παλιούς και να μαθαίνουν στους νέους τι πάει να πει καλό φαγητό…Με μια δοκιμή θα γίνει αναμφισβήτητα η πρώτη σας επιλογή για να γευτείτε μοναδικές γεύσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους…

Καθώς επίσης αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε και να απολαύσετε ποιοτικό φαγητό που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σας και θα περάσετε όμορφα στον υπέροχο χώρο του μαγαζιού.Θα βρείτε και νηστίσιμα πιάτα όπως Γαριδομακαρονάδα,Κριθαρότο με γαρίδες, Μανιτάρια φρικασέ, Θράψαλα τηγανητά, Ντολμαδάκια γιαλαντζί και Μους ταραμά!Το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως τη Μεγάλη Πέμπτη.

Κατσούλη 77, Καμίνια, Πειραιάς

Τηλ.210 48 14 438

Κρατήσεις γίνονται μόνο τηλεφωνικά

  www.zpigi.gr – Πάρτε μια ιδέα από το μενού
Facebook: Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

 Emmanuel Gold

Το Emmanuel Gold είναι ένα κοσμηματοπωλείο στον Πειραιά  και εργαστήρι με τεράστια ποικιλία εντυπωσιακών κοσμημάτων και υπέροχες συλλογές ωρολογιών σε προσιτές τιμές.Για να βρείτε λοιπόν το ιδανικότερο ρολόι για εσάς επιβάλλεται να επισκεφθείτε το Emmanuel Gold αφού η εμπειρία των ανθρώπων που το αποτελούν είναι μακρόχρονη και είναι οι καταλληλότεροι άνθρωποι για να σας προτείνουν το ρολόι που σας ταιριάζει.Η ποιότητα σε συνδυασμό με τις λογικές και πολύ καλές τιμές είναι ακόμη ένας λόγος για να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο.

Εξαιρετικές προτάσεις δώρων ιδανικές για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε όπως κομπολόγια,κοσμήματα σε ποικιλία τιμών περιδέραια,βραχιόλια,δαχτυλίδια,σκουλαρίκια και φυσικά τεράστια γκάμα σε ρολόγια.Διακοσμητικά με γιορτινό χαρακτήρα σε ποιότητα που ξεχωρίζει με σήμα κατατεθέν τα πασχαλινά αυγά.

Ότι χρειαστείτε για γάμο,βάπτιση εάν παντρεύεστε ή βαφτίζετε το παιδί σας ή και για ξεχωριστά δώρα για τους κουμπάρους.Όμορφες ιδέες δώρων για την επίσκεψη σας σε κάποιο μυστήριο ή γέννηση.

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός,Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 4126265 

Facebook : Emmanuel gold

Luxury Beauty Creams by ’’La vie en Rose’

Το Luxury Beauty Creams by ’’La vie en Rose’’ είναι ο επίγειος παράδεισος κάθε γυναίκας. Ο λόγος ; Τα υπέροχα,χειροποίητα φυτικά προϊόντα με την υπογραφή της εξαίρετης χημικού Δήμητρας Κατσαφάδου που εκτός από μια φοβερή επαγγελματίας είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος με  θετική αύρα και αγάπη για αυτό που καλείται να κάνει.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε  κατευθύνει ακριβώς στα προϊόντα που χρειάζεσαι  σύμφωνα με το τύπο επιδερμίδας σου αλλά και τις ανάγκες του δέρματος σου.

Τα προϊόντα, το ένα καλύτερο από το άλλο με δραστικές λύσεις που ακόμη κι από την πρώτη τοποθέτηση θα καταλάβεις γιατί αυτά τα προϊόντα είναι στην κορυφή. Οι υπάλληλοι των καταστημάτων είναι  διακεκριμένες αισθητικοί που επίσης μπορούν να σε βοηθήσουν στο τι θα επιλέξεις…

Το καλοκαίρι έρχεται και η La Vie en Rose διαθέτει μοναδικά αδυνατιστικά προϊοντα όπως την anti-cellulite,το σαπούνι με τη λούφα,την κρυοθεραπεία και το body bottox! Ενημερωθείτε ποιο αφορά τις δικές σας ανάγκες!

Εάν το μακιγιάζ σας θέλετε να είναι ελαφρύ αλλά και καλυπτικό ήρθε το Make up της La Vie en Rose να γίνει το αγαπημένο σας!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Οι καλλυντικές κρέμες La Vie en Rose περιέχουν φυτικά συστατικά σε ποσοστό 100%.

Συνδυάζουν δραστικές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης 100% πιστοποιημένες, εκχυλίσματα από φυτά υψηλής βιολογικής αξίας και βιολογικά αιθέρια έλαια. Οι συνταγές καθώς και η επιλογή των πρώτων υλών έχουν γίνει ύστερα από μελέτη της αποτελεσματικότητας τους και έχουν διασταυρωθεί πειραματικά in vitro και συγκεκριμένα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ώς απόρροια των μελετών, αποκλείονται συστατικά τα οποία έχουν κατηγορηθεί για παρενέργειες ή δρουν ως παρεμποδιστές στις φυσικές πρώτες ύλες όπως π.χ. σιλικόνες, προπυλενογλυκόλες, φθαλικοί εστέρες, parabens.Συστατικά τα οποία χρησιμοποιούν πολλές μεγάλες εταιρίες για την παρασκευή επώνυμων κρεμών έχοντας ως αποτέλεσμα την παράταση της διάρκειας ζωής τους (4-5 έτη), αδρανοποιώντας όμως ταυτόχρονα, οποιαδήποτε δραστικά συστατικά κι αν περιέχουν!

Όλα τα προϊόντα περιποίησης συνδυάζονται ιδανικά ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Κουντουριώτου 171, Πειραιας, τηλ 2104100313

ewww.lavieenrose.com.gr

FB:  La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

ΑΦΙΕΡΩΜΑ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΜΥ-CITY.GR

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button