Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΔιασκέδασηΠροτάσειςΠροτάσεις για ΔώραΥγεία - Ομορφιά - ΠαιδίΦαγητόΧριστούγεννα

Χριστούγεννα 2018 στον Πειραιά!

To My-City.gr σας δίνει τις πιο όμορφες προτάσεις για τα Χριστούγεννα σας στον Πειραιά

Estrella Piraeus 

Η Estrella ήρθε και στον Πειραιά και έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις όσων δεν την γνώριζαν.Θα την βρείτε στην αγαπημένη πασαρέλα  να έχει πάρει σάρκα και οστά σε ένα πανέμορφο νεοκλασσικό! Σερβίρει all day brunch και γλυκά βγαλμένα από παραμύθι…Να το πούμε πιο απλά τρως και δεν πιστεύεις πως υπάρχουν στ’ αλήθεια τέτοιες νοστιμιές.Ο καφές που προσφέρει είναι άριστης ποιότητας 100 % arabica single origin Κudu και πραγματικά ξεχωρίζει σε σύγκριση με αυτούς που έχουμε συνηθίσει να πίνουμε.

Δοκιμάστε το bougatsan, το κρουασάν που σερβίρεται με ζεστή κρέμα μπουγάτσας & κανέλα, την πίτσα σε ζύμη από κουλούρι Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης τα pancakes τόσο αλμυρά όσο και γλυκά.Μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος και σερβιρίσματος αυγών με τις ομελέτες ,σκραμπλ μπέικον και το τριπλό cheeseburger να σου υπενθυμίζουν πόσο όμορφη είναι η ζωή όταν  τρως καλό φαγητό.Μια δική μας πρόταση είναι η βάφλα με το τηγανητό κοτόπουλο που αποτελεί αγνή αμερικανιά και φυσικά tacos σε αρκετές παραλλαγές που μπορείς να τα συνοδεύσεις με κάποιο δροσιστικό κοκτέιλ. Για εσάς που ήδη γνωρίζατε την αλυσίδα να σας ενημερώσουμε πως το κατάστημα πρόσφατα πρόσθεσε το νέο μενού οπότε σας περιμένουν νέες εκπλήξεις. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το mega cookie κι έτσι για λίγο θα μεταφερθείτε στην Αγγλία …Όσο για εσάς που αγαπάτε τα κρουασάν δοκιμάστε το choco jezebel ,μια σοκολατένια κόλαση… 

Μια σας επίσκεψη θα σας κάνει θαμώνες… 

Ζέας 145,Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 4120010
 
Facebook : Estrella Piraeus
 
Uniqko Group
 
Οι περισσότεροι τώρα τα Χριστούγεννα θα θέλατε να επισκεφθείτε την Νέα Υόρκη…Και τι θα λέγατε αν σας πούμε πως η Νέα Υόρκη ήρθε στον Πειραιά και σας περιμένει; Το Uniqko σας περιμένει ώστε να σας προσφέρει την νεοϋορκέζικη εμπειρία του καλού φαγητού αλλά και γλυκού! Τόσο σε brunch,sushi,steak όσο και στα γνωστά αμερικάνικα γλυκά.
Οι Δευτέρες στο #Uniqko αποκτούν χαρακτήρα #Xmas_Challenge με το special Mega Burger!Μπορείς να καταφέρεις να το φας;Ζυγίζει 3 κιλά και συνοδεύεται από 1 κιλό steak fries. Αν καταφέρεις να ολοκληρώσεις τη «δοκιμασία» μέσα σε μισή ώρα, το Uniqko  σου χαρίζει ένα γεύμα για 4 άτομα!
Οι Τρίτες είναι αφιερωμένες στις γυναίκες απολαμβάνουν New York Style Sushi με έκπτωση 50%! Οι Πέμπτες πάλι με steak χαρακτήρα μπορεί να απολαύσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο steak που επιθυμείς μαζί με σαλάτα και επιδόρπιο της επιλογής σου γεύοντας έτσι ένα πλήρες μενού!
Χωρίς καμιά υπερβολή ότι κι αν δοκιμάσεις στο Uniqko θα σε στείλει με τη μια Νέα Υόρκη και σίγουρα θα αποτελεί πρώτη σου επιλογή ώστε να πας και να ξαναπάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τόσο μέσα στις γιορτές όσο και τον υπόλοιπο χρόνο!
Το τελευταίο που έχουμε να πούμε είναι ”Μην στερήσεις στον εαυτό σου αυτή την μαγική εμπειρία του αληθινού νεοϋορκέζικου φαγητού!”
Ενημερώσου από την επίσημη σελίδα του Uniqko στο Facebook για την σπέσιαλ βραδιά την Παραμονή των Χριστουγέννων!

 

Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 2104537278

Site : uniqko.gr

Facebook : Uniqko Group

Instagram: uniqkogroup

 

 Emmanuel Gold

Το Emmanuel Gold είναι ένα κοσμηματοπωλείο στον Πειραιά  και εργαστήρι με τεράστια ποικιλία εντυπωσιακών κοσμημάτων και υπέροχες συλλογές ωρολογιών σε προσιτές τιμές.Για να βρείτε λοιπόν το ιδανικότερο ρολόι για εσάς επιβάλλεται να επισκεφθείτε το Emmanuel Gold αφού η εμπειρία των ανθρώπων που το αποτελούν είναι μακρόχρονη και είναι οι καταλληλότεροι άνθρωποι για να σας προτείνουν το ρολόι που σας ταιριάζει.Η ποιότητα σε συνδυασμό με τις λογικές και πολύ καλές τιμές είναι ακόμη ένας λόγος για να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο.

Εξαιρετικές προτάσεις δώρων ιδανικές για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε όπως κομπολόγια,κοσμήματα σε ποικιλία τιμών περιδέραια,βραχιόλια,δαχτυλίδια,σκουλαρίκια και φυσικά τεράστια γκάμα σε ρολόγια.Διακοσμητικά με γιορτινό χαρακτήρα σε ποιότητα που ξεχωρίζει.Μια βόλτα σας στο κατάστημα σίγουρα θα σας δώσει λύσεις για δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός,Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4126265
 
Facebook : Emmanuel gold
 
Anastasia Perfumerie
 
Το Anastasia Perfumerie στο κέντρο του Πειραιά μας αποδεικνύει πως η προσωπική μας φροντίδα είναι προσιτή σε όλους οικονομικά. Ο λόγος απλός μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία σε αρώματα τύπου γνωστών εταιρειών με τη διαφορά ότι θα τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά εξίσου ποιοτικά.
Ακόμη θα βρείτε body lotions,λάδια σώματος,αφρόλουτρα,after shave ακόμη και κεριά για τον χώρο σας με το αγαπημένο σας άρωμα!

Το μόνο που μένει να κάνετε την εορταστική περίοδο είναι να σκεφτείτε τον συνδυασμό των προϊόντων που θέλετε να δωρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους αλλά και το δώρο που θα κάνετε στον εαυτό σας ώστε να νιώθετε ανανεωμένοι καθημερινά…Δοκιμάστε το ομώνυμο άρωμα της ιδιοκτήτριας Αναστασίας και κλέψτε τις εντυπώσεις όπου κι αν το φοράτε!

Εάν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα αυτό το αρωματοπωλείο προτείνουμε να το κάνετε το αμεσότερο και θα αποτελεί από κει και έπειτα πρώτη σας επιλογή!

Κολοκοτρώνη 62Β Πειραιάς (Όπισθεν Δημοτικού θεάτρου)

Τηλέφωνο: 210 4110040

Facebook : Anastasia Perfumerie

Το Στέκι του Αρτέμη

Αυτό το μεζεδοπωλείο μετράει πολλά χρόνια στην αγορά του Πειραιά με θαμώνες χρόνων αλλά και νέους που με την πρώτη τους επίσκεψη το κάνουν αυτό που λέει και το όνομα του στέκι.Ένα μαγαζί που σου θυμίζει τον παλιό ανέμελο Πειραιά με καλό και προσεγμένο φαγητό,ο κόσμος μονομιάς γίνεται μια παρέα και φυσικά μουσική,πολλή μουσική για την ακρίβεια.Παρασκευή,Σάββατο,Κυριακή με ζωντανή μουσική το κέφι φτάνει από το ναδίρ στο ζενίθ.Το στέκι του Αρτέμη έχει ντυθεί στα γιορτινά του και σας περιμένει να περάσετε τέλεια και να γιορτάσετε μαζί! 

Ακόμη ο χώρος διατίθεται και για κοπές πίτας αρκεί να κάνετε κράτηση μερικές ημέρες πριν.

Μια επίσκεψη σας θα σας κάνει να αποκτήσετε ακόμη ένα στέκι πηγαίνοντας σας δεκαετίες πίσω.Το Στέκι του Αρτέμη δε ξεχνά το παρελθόν αλλά διασκεδάζει στο παρόν.

Δέχεται κρατήσεις.

Δημοσθένους 9 Πειραιάς

2104175598

Facebook: Το στέκι του Αρτέμη

Cafe 84

Καλός καφές,ποιοτικά σνακ και ωραία γλυκά είναι κάποια από τα προϊόντα που διακρίνουν το Cafe 84… Καφές illy άριστης ποιότητας,βέβαια αυτό δεν φτάνει από μόνο του,η άριστη εκτέλεση της ετοιμασίας του είναι αυτή που διαφοροποιεί το Cafe 84 από την πληθώρα καφετεριών που υπάρχουν στον Πειραιά.Πέραν την arabica  ποικιλίας διαθέτει και την Γουατεμάλα.

Χορταστικές μπαγκέτες,μπριός με philadelphia & γαλοπούλα και σφολιάτες για όλη την ημέρα καθώς και η μπουγάτσα είναι κάποιες από τις προτάσεις μας.Νέα άφιξη διαφόρων ροφημάτων με τις σοκολάτες σε πρωταγωνιστικό ρόλο snickers,μηλόπιτα που βλέπετε στη φωτογραφία,lemon pie και τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Ακόμη μίνι μελομακάρονα με σοκολάτα λόγω των ημερών και διάφορα άλλα όπως μίνι μπισκότα σοκολάτας,κουάκερ με μέλι,μίνι κέικ και μίνι μπισκοτάκια κανέλας είναι κάποια από αυτά που μπορείτε να συνδυάσετε τον καφέ σας.

Μπορείτε να απολαύσετε τα προϊόντα τόσο στον χώρο του καταστήματος όσο και στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα γρήγορα και απλά ή να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή cafe84 ώστε να επωφεληθείτε των προνομίων που παρέχει.

Καρπάθου 84, 18539 Πειραιάς

Τηλ: 210- 4512733

Facebook: CAFE 84

Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Το Οινομαγειρείον Ζωοδόχος Πηγή είναι αγαπημένη επιλογή για τους καλοφαγάδες,προερχόμενοι από κάθε σημείο της Αττικής.Ο λόγος της μεγάλης προσέλευσης  απλός για να γευτούν παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις με ποιοτικά και φρέσκα υλικά.Ο χώρος παλιακός σε ταξιδεύει σε γνώριμες,μακρινές μνήμες..

Οι ιδιοκτήτες,άνθρωποι ζεστοί που αποδεικνύουν περίτρανα πως αγαπάνε να μαγειρεύουν με μεράκι για να θυμίζουν στους παλιούς και να μαθαίνουν στους νέους τι πάει να πει καλό φαγητό…Με μια δοκιμή θα γίνει αναμφισβήτητα η πρώτη σας επιλογή για να γευτείτε μοναδικές γεύσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους…

Καθώς επίσης αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε και να απολαύσετε ποιοτικό φαγητό που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σας και θα περάσετε όμορφα στον υπέροχο χώρο του μαγαζιού.Κρατήσεις γίνονται μόνο τηλεφωνικά οπότε σπεύσατε για την δική σας!

Κατσούλη 77, Καμίνια, Πειραιάς
Τηλ.210 48 14 438

  www.zpigi.gr – Πάρτε μια ιδέα από το μενού
Facebook: Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Lechmajoun

Δεν υφίσταται σωστός Πειραιώτης & μη και να μην έχει δοκιμάσει Lechmajoun…Το Lechmajoun the original είναι ένα και μοναδικό στην Aκτή Μουτσοπούλου 9 στο Πασαλιμάνι. Προσοχή στις απομιμήσεις!

Από κάθε γωνιά της Αθήνας έρχονται στο Πασαλιμάνι για να δοκιμάσουν ή να ξαναγευτούν το αγαπημένο και διαχρονικό σε όλους lechmajoun. Οι προτεινόμενες επιλογές είναι το special,το el arabia και το vegeterian. Βέβαια σας ανακοινώνουμε πρώτοι και τις 2 νέες προσθήκες στο μενού Vegeterian με κοτόπουλο και μπέικον είναι η μία και η άλλη vegeterian με τυρί Light και γαλοπούλα.Τα δοκιμάσαμε και έχουμε να πούμε πως τα σπάνε!!! 

Το μόνο που μένει σε εσάς είναι να επιλέξετε πόσο καυτερό θέλετε το λεχματζούν σας!Το extra καυτερό lechmajoun  το απολαμβάνουν οι γενναίοι.

Ακτή Μουτσοπούλου 9 Πασαλιμάνι

Τηλέφωνο επικοινωνίας (delivery) : 210-4136425

Facebook: Lechmajoun

Αφιέρωμα : www.my-city.gr

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button