Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠροτάσειςΦαγητό

Το ανανεωμένο Deliz Cafe – Wine – Bar στο Πασαλιμάνι,σας περιμένει να το γνωρίσετε!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει το Deliz Cafe – Wine – Bar

To Deliz Cafe – Wine – Bar σας περιμένει καθημερινά στην καρδιά του Πασαλιμανιού από νωρίς το πρωί για να σας γεμίσει μπαταρίες με τον εκλεκτό καφέ Jacobs, 100% Arabica στις πιο οικονομικές τιμές που θα βρείτε με θέα το αρχαίο λιμάνι.Αξίζει να σημειωθεί πως ο Freddo Espresso κοστίζει μόνο 2,50 και ο Freddo Cappuccino μόνο 3,00 ευρώ.

Μπορείτε επίσης να πάρετε οποιοδήποτε καφέ επιθυμείτε πακέτο μόνο με 1,50 ευρώ!

Καλοκαιρινά Smoothies,Milkshakes,Σοκολάτες γάλακτος,λευκή και bitter και φυσικά παγωτά για να θυμηθούμε πως η ζωή είναι γλυκιά!Δική μας δοκιμασμένη πρόταση είναι η γλυκιά βάφλα με παγωτό της αρεσκείας σας,πραλίνα,μπανάνα ,τριμμένο μπισκότο,σαντιγί και σιρόπι.

Καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να γευθείτε αλμυρές δημιουργίες με κορυφαία την αλμυρή βάφλα με ολόφρεσκα αλλαντικά,απολαυστικό club sandwich,χορταστικές τορτίγιες και μπρουσκέτες είναι κάποιες από τις επιλογές που έχετε τόσο για το πρωινό όσο και για το μεσημεριανό σας γεύμα!

Συνδυάστε το κρασί σας,το ούζο ή το τσιπουράκι σας με ένα πλατό εκλεκτών τυριών και αλλαντικών.Μηλίτες ,μπύρες και ποτά σε άκρως οικονομικές τιμές που σίγουρα δε θα μείνετε μόνο σ’ένα!

Το Deliz εκτός από τα παραπάνω που διαθέτει αποτελεί ένα όμορφο wine bar για τους λάτρεις του καλού κρασιού και για εκείνους που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο του κρασιού.Αξιόλογη λίστα εκλεκτών κρασιών σε επώνυμες ετικέτες σε φιάλη όπως το Κτήμα Γεροβασιλείου,η Βίβλια Χώρα,το Κτήμα Κυρ-Γιάννη και  Νίκου Λαζαρίδη. Βιολογικά κρασιά τόσο σε ποτήρι όσο και φιάλη,συγκεκριμένα Ερυθρό Π.Ο.Π Νεμέα,Μοσχοφίλερο και Ροζέ Αγιωργίτικο.Επίσης,εξαιρετικά κρασιά αποτελούν 2 ιταλικές ετικέτες από την Βερόνα  Pinot Grigio και Gewurtztraminer.

Εν όψει του καλοκαιριού μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα δροσερά cocktails σε διαχρονικές αγαπημένες γεύσεις.Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα του Deliz στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε για τα επόμενα events που διοργανώνει με το κέφι να τραβάει μέχρι πρωίας!

 

Ακτή Μουτσοπούλου 27,Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 – 4120080

Facebook : Deliz Piraeus 2018

Αφιέρωμα/Φωτογραφίες: My-City.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button