Ταλιατέλες με τρούφες

Το My-City.gr σας παρουσιάζει Ταλιατέλες με τρούφες

Υλικά

  • 300 γρ. φρέσκιες ταλιατέλες
  • 75 γρ. ανάλατο βούτυρο
  • 40 γρ. τυρί τριμμένο,παρμεζάνα
  • 1 μικρή άσπρη ή μαύρη τρούφα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το ζυμαρικό για 2 με 3 λεπτά,ώσπου να μαλακώσει.Το σουρώνετε και το βάζετε πάλι στην κατσαρόλα.

Πασπαλίζετε το βούτυρο πάνω από το ζυμαρικό και ρίχνετε την παρμεζάνα,αλάτι και πιπέρι.

Βάζετε το ζυμαρικό σε ζεστά πιάτα σερβιρίσματος.Με τον αποφλοιωτή ή το μαντολίνο βγάζετε φλοίδες τρούφας πάνω στο ζυμαρικό και σερβίρετε αμέσως.

Check Also

Συνάντησε την μαγεία της μεσογειακής κουζίνας στο εξαιρετικό Sosū Mediterranean Restaurant!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Sosū Mediterranean Restaurant Το μεσογειακό εστιατόριο Sosū εύκολα χαρακτηρίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *