Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠροτάσεις

Aperito Plus, το αγαπημένο των Πειραιωτών κι όχι μόνο…

Το My-City.gr σας παρουσιάζει το Aperito Plus

Το Aperito Plus είναι κοντά μας από το 2010 κερδίζοντας μας και κάνοντας μας μονομιάς θαμώνες.Ο χώρος φιλικός και ζεστός, μια μίξη vintage και pop art θα λέγαμε.

Ξεκινά από νωρίς το πρωί σερβίροντας εκλεκτής ποιότητας καφέ και όσοι,  πολύ καλά κάνουν και τρώνε ένα δυναμωτικό πρωινό, τους περιμένουν ζεστές τηγανίτες με μέλι,μπαγκέτες και διάφορα άλλα χειροποίητα σνακ.

Ανεπανάληπτες ζεστές και κρύες σοκολάτες φουντούκι,καραμέλα,φράουλα σε καλούν να τις απολαύσεις…

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε τσάι πάνω από 10 διαφορετικά καθώς και για τους λάτρεις του χειροποίητου δε πρέπει να παραλείψουν να δοκιμάσουν την χειροποίητη βυσσινάδα και λεμονάδα.

Πίτες,τι να πρωτοπείς, επιβάλλεται να δοκιμάσετε χειροποίητη σπανακόπιτα ή παστουρμαδόπιτα. Τελειώνοντας κανείς από τη δουλειά ή κάνοντας το μεσημεριανό του διάλειμμα μπορεί να χαλαρώσει στο Aperito και να επιλέξει ανάμεσα σε πλατό αλλαντικών ή τυριών ή σε μια φρεσκοκομμένη σαλάτα με δική μας πρόταση την κοτοσαλάτα.

Να σημειωθεί πως καθημερινά υπάρχει μεζές ημέρας που μπορείτε να τον συνοδεύσετε με μπύρα,ούζο ή με χειροποίητο ρακόμελο, οινόμελο ή τσίπουρο.

Σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να λείπει το γλυκό. Σοκολατόπιτα κόλαση,παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα και μιλφέιγ που καλύτερο του δεν  έχετε δοκιμάσει.

Ισχύουν ειδικές τιμές σε όλα τα προϊόντα σε φοιτητές,σπουδαστές και ανέργους.Μπορείτε επίσης στο AperitoPlus να χαλαρώσετε παίζοντας με την παρέα σας επιτραπέζια παιχνίδια τόσο εσείς οι νέοι όσο και εσείς μεγαλύτερης ηλικίας αναπολώντας τα νεανικά και ξένοιαστα σας χρόνια.

Καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιούνται events.Τα μουσικά events γίνονται Τρίτη,Πέμπτη και Παρασκευή σταθερά καθώς και άλλα events ανά περιόδους.Μπορείτε να ενημερώνεστε από τη επίσημη σελίδα του μαγαζιού – Aperito Plus

Aperito Plus

Πραξιτέλους 168 ,  Πειραιάς,18535

210 – 4296030

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button