Πρόσωπα

H Λάουρα προτείνει τρόπους για την οργάνωση της ντουλάπας σας…

5 tips για οργάνωση ντουλάπας σε χρόνο μηδέν…

  1. Κρεμάστρες με κρίκους για φουλάρια, απλές ή με πιαστράκια για ρούχα με δύσκολο κρέμασμα. Εκεί κρεμάμε πάντα τα ρούχα που δεν θέλουμε να τσαλακωθούν και συνήθως τα μπλουζάκια ή πουκάμισα και γραβάτες.

 

 

 

2.Κουτάκια δικής σου επιλογής σε όποιο χρώμα, σχήμα και μέγεθος επιθυμείς αρκεί να έχουν όλα την ίδια απόχρωση. Μπορείς έτσι να κρατήσεις τις τσάντες και τα παπούτσια σου οργανωμένα αλλά χωρίς να φαίνονται ακατάστατα.

 

 

3.Ειδικά διαχωριστικά κουτάκια για συρτάρια για καλύτερη οργάνωση για εσώρουχα. Αυτή η συμβουλή με τον καιρό θα καταλάβεις πόσο χρήσιμη είναι στην λειτουργικότητά της εφόσον έτσι αναγκαστικά πάντα θα επικρατεί τάξη και ομορφιά στα συρτάρια σου.

 

 

4.Ράφια ίδιας απόχρωσης με το ξύλο που επικρατεί στον χώρο. Αν στον χώρο επικρατεί για παράδειγμα το σκούρο ξύλο επιλέξτε και πάλι σκούρο ξύλο. Στα ράφια μπορείς να οργανώσεις γόβες, καλά παπούτσια, τζιν, απλά μπλουζάκια.

5.Τέλος συρταριέρες, καλάθια και μικρά κουτάκια για τα καλλυντικά σου, σκαμπό για να μπορείς να φοράς τα παπούτσια σου γρήγορα, καθρέφτη και διακοσμητικά για να αποκτήσει η κάθε ντουλάπα το δικό της στυλ.

Το ποσό που θα καταναλώσεις ξεκινάει από 25 ευρώ έως όσα μπορείς να διαθέσεις εφόσον υπάρχουν ποικιλίες στις ποιότητες και τα πράγματα που μπορείς να φτιάξεις…Καλή επιτυχία με γεμάτη δημιουργία!

 

Λάουρα Καψουλή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button