UNIQKO BRUNCH | STEAK | SUSHI, απόλυτη εμπειρία καλού φαγητού στη Μαρίνα Ζέας!

Το My-City.gr σας προτείνει να γευθείτε την απόλυτη εμπειρία καλού φαγητού σε brunch,steak και sushi αποκλειστικά στο Uniqko!

To UNIQKO BRUNCH | STEAK | SUSHI είναι ένα all day restaurant και σημειώνει μόλις δυο μήνες στην καρδιά του Πειραιά ,στην Μαρίνα Ζέας παρόλα αυτά έχει ήδη αγαπηθεί όχι μόνο από το πειραιώτικο κοινό που το επισκέπτεται αλλά και από κόσμο από κάθε γωνιά της Αττικής.Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο design του χώρου με τα όμορφα χρώματα και   το μοντέρνο στυλ να σε καλωσορίζουν.

Η θέα του Σαρωνικού είναι κάτι ακόμη που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο!Γευματίζουμε λοιπόν με τα αγαπημένα μας πρόσωπα με θέα το απέραντο γαλάζιο…

 

Δημιουργός του ο αναγνωρισμένος σεφ Νίκος Μαρίνος (Niko Marinos) που γεννήθηκε,σπούδασε και δούλεψε για πολλά έτη στην Νέα Υόρκη με καταγωγή από τα Ψαρά. Έτσι πήρε την απόφαση να δημιουργήσει έναν τέτοιο χώρο στον Πειραιά με σκοπό να μας μυήσει στο Nεοϋορκέζικο στυλ φαγητού.Τα Ψαρά ως τόπος καταγωγής της οικογένειάς του συντροφεύουν ως ανάμνηση τον Νίκο και τον ωθούν στο να ανοίξει έναν χώρο που συνδυάζει τις βασικές του επιρροές: το μπλε της ελληνικής θάλασσας και τον urban μητροπολιτικό χαρακτήρα.Θα λέγαμε κάτι τόσο ποιοτικό και γευστικό έλειπε από τον Πειραιά μας.Επίσης, ο Νίκος Μαρίνος διετέλεσε Executive Sous Chef όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια στο Ξενοδοχείο Hilton.Επειδή ειλικρινά η πορεία του σεφ είναι μακροσκελής και ενδιαφέρουσα σταματάμε εδώ για να πάμε στο κομμάτι του φαγητού που τόσο μας απασχολεί!

Ξεκινάμε λοιπόν από το πρωί με χορταστικό και Νεοϋορκέζικο brunch από τις 10.00-17.00 όπου μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας σε συνδυασμό με Silver Dollar Pancakes που θυμίζουν δολάρια με σφένδαμο,μαρμελάδα φρούτα του δάσους και βούτυρο με το που τα απολαμβάνεις καταλαβαίνεις ότι τρως αληθινά pancakes!

Για εσάς που αγαπάτε τα αλμυρά μην κάνετε το λάθος και δεν δοκιμάσετε Αλμυρή βάφλα με αυγά, καπνιστό μπέικον, τυρί τσένταρ  και σαλάτα εποχής ή Αυγά με ψητό μοσχάρι, τηγανητές πατάτες, θυμίζει Ελλάδα και δε λείπει το χωριάτικο ψωμί από αυτό το πιάτο!

Εξαιρετική επιλογή στο Brunch είναι το Stuffed French Toast με μασκαρπόνε αρωματισμένο με κανέλα και καραμελωμένες μπανάνες.

Πάμε τώρα σε δοκιμασμένες προτάσεις όπως το Empire Estate Burger το καλύτερο burger που έχετε φάει ποτέ καθώς και Penne ala Vodka και Εξωτικό Ριζότο Μανιτάρια με λάδι τρούφας κλέβουν την παράσταση! Μπορείτε να συνδυάσετε τα πιάτα σας με τη σαλάτα Madison Square Ceasar με baby jem,τραγανή παρμεζάνα και χωριάτικο κρουτόν.

Δε θα μπορούσαν να λείπουν οι μπριζόλες μαγειρεμένες με Νεοϋορκέζικο ή Ευρωπαϊκό στυλ.Εσείς επιλέγετε ποιο από τα δύο επιθυμείτε και πως ακριβώς θέλετε να ψηθεί.

Για εσάς που προτιμάτε το ψάρι ψητός σολομός και λαβράκι σας περιμένουν να ταξιδέψετε σε κάποιο νησί.

Το UNIQKO όπως προείπαμε διαθέτει και sushi.Πραγματικά δε χρειάζονται συστάσεις απλά μια δοκιμή θα σας κάνει να το λατρέψετε το καλό ρύζι σε συνδυασμό με φρέσκο ψάρι και πεντανόστιμες σάλτσες συνάδουν το τέλειο Sushi!

Θα σας προτείνουμε Rockefeller Center με γαρίδα tempura,καβούρι,αγγούρι,ραπανάκι και τραγανό shallot και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Broadway συνδυασμός γαρίδας με τόνο και το Penn Station με λαβράκι,καβούρι,wasabi και yuzukusho aioli.Εδώ που τα λέμε ανάλογα τα γούστα σας όποιο και να δοκιμάσετε δε μπορεί να είναι λιγότερο από φοβερό!

Για το τέλος αφήσαμε τα γλυκά που μας καθήλωσαν και για λίγο μεταφερθήκαμε στην Νέα Υόρκη.Όσο υπερβολικό κι αν ακουστεί καλύτερα εκτελεσμένα γλυκό δε νομίζω να βρείτε πουθενά! Από που να ξεκινήσουμε από το Brooklyn Cheesecake που λιώνει στο στόμα;

Ή από το σοκολατένιο cheesecake Staten Island Brownie Cheesecake;Σκέτη κόλαση,που μπορείτε να το συνδυάσετε με παγωτό βανίλια ή σοκολάτα.Για τους λάτρεις των μπισκότων το ”The City” Milk Cookie αποτελεί παράδεισο αφού στο σερβίρισμα περιχύνετε με  γάλα και είναι όσο μαλακό πρέπει με κομμάτια σοκολάτας.Μια δοκιμασμένη πρόταση μας είναι και η Queens Bread Pudding, η γνωστή παραδοσιακή πουτίγκα που όλο και περισσότερο κατακτά μεγαλύτερο κοινό!

Μια επίσκεψη σας, σας διαβεβαιώνουμε θα σας ενθουσιάσει και δε θα μείνετε μόνο σ’αυτή!

Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 2104537278

Site : uniqko.gr

Facebook : Uniqko Group

Instagram: uniqkogroup

Αφιέρωμα: My-City.gr

About katerina

Check Also

Παπουτσάκια χωρίς μπεσαμέλ

To My-City.gr σας προτείνει για σήμερα Παπουτσάκια χωρίς μπεσαμέλ Υλικά 2 μελιτζάνες, μέτριες 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, μαγειρεμένο, που έχει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *