Υλικά

  • 1 συσκευασία γάλα καρύδας
  • 4 κ.σ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο)
  • 150 γραμ. παγωμένη κρέμα γάλακτος ή εβαπορέ
  • 4 κ.σ. μέλι

 

Εκτέλεση

Για το παγωτό καρύδα, παγώνουμε πρώτα στην κατάψυξη το γάλα καρύδας για 1 ώρα να σφίξει.

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Αν το γάλα καρύδας είναι πολύ παγωμένο, το παγωτό σφίγγει αμέσως και σερβίρεται κατευθείαν.

Αλλιώς το βάζουμε κατάψυξη και όταν σφίξει, το ξαναχτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει. Όσο πιο πολλές φορές επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία, τόσο πιο αφράτο και με λιγότερους κρυστάλλους θα βγει το παγωτό.

Γάλα καρύδας, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη συσκευασία που βρίσκεται στα ράφια του σούπερ μάρκετ και η σύστασή του είναι πυκνή σαν κρέμα.

 

Πηγή: www.argiro.gr