Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά  ο Μάριος Βραχάτης από το MasterChef

– Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Θα έβαζα ζαμπόν,τυρί,2 καλαμάκια χοιρινά,τυροκαυτερή και ντομάτα.Μ’αρέσουν πολύ τέτοιες γεύσεις ειδικά η τυροκαυτερή και τα καλαμάκια χοιρινά είναι το στοιχείο μου! Και προφανώς 2 καλαμάκια για να είναι το σάντουιτς έντονο…

 

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο MasterChef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Για την εμπειρία καταρχάς και έπειτα για να συναγωνιστώ με άλλους παίκτες.Ήταν αυτό που φανταζόμουν .Η αλήθεια είναι πως ήταν πιο δύσκολα απ’ότι περίμενα.

 

 -Ποιο υλικό προτιμάς να διαχειρίζεσαι;

Το υλικό που προτιμώ είναι το κρέας.Είναι το δυνατό μου σημείο.

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Θα είχα μαζί μου μοσχάρι και θα έβρισκα από το δάσος διάφορα μυρωδικά,μανιτάρια και ίσως  έψαχνα και για πατάτες.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το MasterChef και γιατί;

Σίγουρα έχω ξεχωρίσει τον Σάββα Ληχανίδη,Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου ,Χρήστο Γλωσσίδη,Χριστίνα Σπυράκου,Γιώργο Φασιλή και Δημήτρη Τσικίλη.Γιατί ξεκινήσαμε μαζί από τις οντισιόν και τους ξεχώρισα ως άτομα.Ότι είχαν να πουν το έλεγαν ξεκάθαρα και ανοιχτά.Έχω δεθεί ιδιαίτερα με τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου.

 

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Θέλω να κάνω μια δική μου τηλεοπτική εκπομπή ή διαδικτυακή.Να πάρω όσο δυνατόν περισσότερες γνώσεις από Έλληνες και ξένους αναγνωρίσιμους σεφ.Τέλος να αναμένετε για ίσως κάποιο μαγειρικό event.

-Ποιο είναι το motto σου;

Δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω όσες δυσκολίες κι αν έρθουν.Κι όταν έρθουν να περιμένεις τα καλύτερα…