Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά η Χριστίνα Αργυρούδη από το MasterChef

-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Το ιδανικό σάντουιτς για μένα θα περιείχε τόνο, καλαμπόκι, μαρούλι και ελάχιστη μαγιονέζα. Για να είναι υγιεινό και ελαφρύ.

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

 Προέκυψε τυχαία, μια μέρα έλαβα ένα μήνυμα από το MasterChef και αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι όλη η προετοιμασία πίσω από αυτό και οι επιλογές των πιάτων μου ήταν αρκετά βιαστικές αλλά αυτό δεν με εμπόδισε από το να μπω στο διαγωνισμό. Δεν μπορώ να πω ότι το έζησα στο έπακρο μιας και προέκυψαν λόγοι για τους οποίους έπρεπε να αποχωρήσω άλλα ομολογουμένως ήταν μια απίστευτη εμπειρία.

 

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Θα είχα μαζί μου σολομό φρέσκο, σάλτσα σόγιας και πιπεριές τσίλι. Και θα έφτιαχνα το σολομό στα κάρβουνα και θα το συνόδευα με μια κρύα σαλάτα από χόρτα που θα έβρισκα στο δάσος.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

 Από την πρώτη οντισιόν ξεχώρισα τη Μάγκυ Ταμπακάκη. Έτυχε να βρεθεί δίπλα σε εμένα και τους φίλους μου καθώς ωρυόταν για κάτι παραβρασμένα μακαρόνια. Κολλήσαμε αμέσως με αφορμή την κοινή μας εμπειρία από τη vegetarian διατροφή. Έκτοτε βαδίζαμε σε αυτό το διαγωνισμό δίπλα δίπλα, καταφέρνοντας να δεθούμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό που ξεχώρισα σε εκείνη είναι η καθαρότητα στο βλέμμα της και η ειλικρινής αγάπη και αφοσίωση γι’αυτό που κάνει. Για μένα είναι η μεγάλη αδερφή που δεν είχα ποτέ και ανυπομονώ να πανηγυρίσουμε μαζί στον τελικό.

-Η οικειοθελής αποχώρηση σου ήταν για προσωπικό ζήτημα ή διαδραματίστηκε κάτι στο παιχνίδι;

 Η οικειοθελής αποχώρηση μου οφείλεται σε προσωπικό οικογενειακό μου ζήτημα.

 

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Σκοπεύω να ανοίξω το δικό μου εστιατόριο στο νησί από το οποίο κατάγομαι, τη Λέρο.

 

-Ποιο είναι το motto σου;

«Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο»