Τοπ χτενίσματα και χρώματα για τα μαλλιά σας για Άνοιξη/Καλοκαίρι

To My-City.gr σας παρουσιάζει τα τοπ χτενίσματα και χρώματα για τα μαλλιά σας την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι

 

Οι διάσημοι οίκοι μόδας μαζί με τις προτάσεις τους στο ντύσιμο, παρουσίασαν και τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Ας δούμε λοιπόν τα 12 πιο καυτά hairstyles για τη σεζόν…

  • Χαμηλές αλογοουρές από την βάση του λαιμού

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (2)

Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2018 θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι χαμηλές αλογοουρές από την βάση του λαιμού.

Πρόκειται για ένα χτένισμα απλό, θηλυκό και κομψό που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ. Είναι ένα από τα casual, αλλά και ρομαντικά χτενίσματα που δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το κομμωτήριο για να το αποκτήσετε.

  • Twisted χτενίσματα

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (3)

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που μπορεί εύκολα να επιτευχθεί είναι τα twisted χτενίσματα.

Πρόκειται για τα γνωστά updo που αποτελούνται από twisted (στριφογυριστές) τούφες μαλλιών που σχηματίζουν κότσους ή αλλά σχέδια, όπως χτενίσματα με πλεξούδες σχοινιά. Το συγκεκριμένο είδος χτενίσματος δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στο casual και το επίσημο χτένισμα και μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές μορφές.

Δοκιμάστε το, βάζοντας την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε εκπληκτικά twisted updo για κάθε σας εμφάνιση.

  •  Wet Hair & Slicked Back Hair

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (4)

Ενδιαφέρουσα επιλογή για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά χτενίσματα θα αποτελέσουν τα wet hair looks και τα slicked back hair. Πρόκειται για δυο ιδιαίτερες επιλογές μαλλιών που μπορούν να αποτελέσουν τόσο ένα πρωινό, όσο και ένα βραδινό ή επίσημο χτένισμα που θα ολοκληρώσει με εντυπωσιακό τρόπο την εμφάνιση σας.

Το wet look δημιουργείται με την βοήθεια του ζελέ μαλλιών και μοιάζει σα να έχετε μόλις βγει από το μπάνιο, τη θάλασσα ή την πισίνα και έχετε χτενίσει τα μαλλιά σας χωρίς να τα στεγνώσετε.

Από την άλλη μεριά τα slicked back μαλλιά είναι ένα εξίσου όμορφο χτένισμα που θέλει τραβηγμένα όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, στερεωμένα με αρκετή λακ.

Και τα δυο αυτά είδη χτενίσματος μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν, ενώ ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι άλουστα, μπορούν να δείχνουν το ίδιο εκθαμβωτικά και μοντέρνα.

  • Πάρα πολύ μακριά μαλλιά

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (5)

Ένα από τα κορυφαία γυναικεία κουρέματα 2018 είναι τα πάρα πολύ μακριά μαλλιά.

Για να το πετύχετε θα πρέπει είτε να έχετε φροντίσει χρόνια τώρα για να αποκτήσετε αυτό το εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά σας ή να χρησιμοποιήσετε μακριές τρέσες. Όπως κι αν τα υιοθετήσετε όμως, τα πολύ μακριά μαλλιά που θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018, είναι εξίσου εντυπωσιακά. Δοκιμάστε τα πιασμένα ή λιτά, ίσια ή σπαστά – κυματιστά – μπούκλες, ανάλογα με το στυλ σας.

  • Κουρέματα Pixie & Bowl

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (6)

Στο άλλο άκρο του μήκους των μαλλιών έρχονται τα pixie και bowl κουρέματα. Τα υπέροχα αυτά κοντά μαλλιά που μπορούν να χτενιστούν με πολλούς τρόπους θα είναι μια υπέροχη επιλογή για τις γυναίκες που λατρεύουν τα κοντά κουρέματα.

  •  Ανέμελες αφέλειες

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (7)

Μέχρι τώρα οι καλοχτενισμένες αφέλειες που κάλυπταν το μέτωπο ήταν το επιθυμητό. Φέτος όμως στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά παρουσιάστηκαν πιο ανέμελα χτενίσματα αφελειών.

Αφέλειες σγουρές ή σπαστές που δεν είχαν συγκεκριμένη και στυλιζαρισμένη μορφή, απλά έπεφταν ανέμελα στο κούτελο. Δοκιμάστε το και ξενοιάστε από το πιστολάκι που χρειαζόσασταν συνεχώς μέχρι σήμερα για χτένισμα με αφέλειες.

Πρόκειται για ένα είδος χτενίσματος ιδανικό για γυναίκες με μεγάλο μέτωπο.

  • Ανέμελα ή διακοσμημένα με πλεξούδες Updo

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (8)

Τα Updo αποτελούν γενικότερα μια πολύ ωραία ιδέα για να πιάσετε ψηλά τα μαλλιά σας. Στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 παρουσιάστηκαν πολλές διαφορετικές επιλογές δημιουργίας ενός τέτοιου πιασίματος μαλλιών.

Κάποιες ήταν ανέμελες και messy και άλλες διέθεταν διακοσμητικές πλεξούδες μέσα στον κότσο ή τριγύρω από αυτόν. Παίξτε λοιπόν με τα μαλλιά σας και δημιουργήστε υπέροχα επιμελώς ατημέλητα και boho χτενίσματα.

  •  Χτενίσματα εμπνευσμένα από την δεκαετία των ‘80s

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (9)

Τα μαλλιά της δεκαετίας του ’80 επιστρέφουν στην μόδα φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Χτενίσματα με όγκο, ανέμελα, επιμελώς ατημέλητα και περίτεχνα κατέκλυσαν τις πασαρέλες των διάσημων οίκων. Δοκιμάστε τα και κλέψτε τις εντυπώσεις κάνοντας υπέροχες εμφανίσεις με τον αέρα της τότε εποχής.

  • Top Knots και κότσοι

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (10)

Οι κότσοι στο επάνω μέρος του κεφαλιού, γνωστοί και ως top knot είναι ιδανική επιλογή για ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Μπορούν να δημιουργηθούν με απλά βήματα και να έχουν ένα επιμελώς ατημέλητο look.

Αν όμως τελειοποιήσετε την δημιουργία τους και τα κάνετε πιο καλοχτενισμένα, μπορείτε να φτιάξετε επίσημα χτενίσματα που μοιάζουν με τα κλασσικά updo.

  •  Φυσικά μαλλιά, ανέμελα κυματιστά και σγουρά

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (11)

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018, η οποία είναι ιδανική για τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο ή απλά δεν τους αρέσει να ασχολούνται με τα μαλλιά τους. Ο λόγος για τα φυσικά μαλλιά σε σγουρό ή σπαστό look.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο χτένισμα είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά χωρίς να τα πειράξετε, ή να τα στεγνώσετε με το πιστολάκι χωρίς να τα φορμάρετε.

  •  Με μια δόση πλεξούδας ή πλεξούδες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (12)

Οι πλεξούδες παραμένουν και αυτή την σεζόν στην κορυφή των επιλογών στολίζοντας οποιοδήποτε χτένισμα με την μικρή τους παρουσία ή δημιουργώντας υπέροχους τρόπους για να μαζέψετε την φράντζα σας.

Δοκιμάστε λοιπόν να προσθέσετε μικρές πλεξούδες σε όποιο χτένισμα κι αν κάνετε. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και πολλές φορές με boho ύφος.

Αν όμως θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό και κομψό, δοκιμάστε να πιάσετε την φράντζα σας ή γενικότερα τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας πλέκοντας τα σε με πλεξούδα οποιουδήποτε είδους. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα, κομψά και ρομαντικά χτενίσματα για κάθε περίσταση.

  • Χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (13)

Άλλη μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που συνεχίζει να υπάρχει από την προηγούμενη σεζόν είναι τα χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι.

Η χωρίστρα στη μέση θυμίζει λίγο τα τέλη της δεκαετίας του ’60 όπου εμφανίστηκε η μόδα των hippies. Η θέση αυτή της χωρίστρας μπορεί να κάνει ένα χτένισμα πιο ανάλαφρο και ταιριάζει υπέροχα με χαλαρές μπούκλες και κυματιστά μαλλιά.

Από την άλλη μεριά, η πλάγια χωρίστρα επιστρέφει δυναμικά. Πρόκειται ίσως για την πιο συντηρητική θέση χωρισμού των μαλλιών που συνδυάζεται τόσο με παιχνιδιάρικα, όσο και με πιο «άγρια» χτενίσματα.

Έχουμε πει πολλές φορές πως η αλλαγή στην θέση της χωρίστρας μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως τα μαλλιά μας και να δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ χτενίσματος. Βρείτε λοιπόν την ιδανική χωρίστρα ανάλογα με το πρόσωπο σας και υιοθετήστε τη.

Κυρίαρχα χρώματα μαλλιών για το 2018

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 (20)

Οι αποχρώσεις που θα δούμε κατά κόρον την σεζόν αυτή θα είναι τόσο ανοιχτόχρωμες όσο και σκούρες.

Οι κορυφαίες ξανθές αποχρώσεις θα είναι οι Bleach-Toned (πλήρης αποχρωματισμός τρίχας), Πλατινέ, Baby Blonde, Nude αποχρώσεις (creamy), Χρυσά ombre και Blondz. Αν όμως επιθυμείτε κάτι πιο σκούρο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα κόκκινα του κρασιού (burgundy, mahogany, mulled wine κλπ), καστανά (σοκολατί, καστανό της κανέλας) και μαύρα μαλλιά.

Για πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις δοκιμάστε τις Ροζ χρυσό (Strawberry Rose, Blonde ή gold), Σοκολατί μωβ, Driftwood Lights και Salt and Pepper – Grombre.

Please follow and like us: