Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα, που ακούμε αυτή την περίοδο καθώς πλησιάζει η ημέρα των ερωτευμένων, είναι “Τι να φορέσω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;” Σίγουρα την συγκεκριμένη ημέρα θα ήθελες να είσαι περισσότερο εκθαμβωτική από κάθε άλλη φορά.

 

10 στυλιστικές προτάσεις για την ημέρα των ερωτευμένων

 

1. Φούστα με σούρες

soures fousta

Αν θέλεις να βγεις έξω με ένα εντελώς κοριτσίστικο στυλ, τότε επέλεξε να φορέσεις κάτι με σούρες! Μια τέτοια φούστα φαίνεται αρκετά γιορτινή αλλά και μοντέρνα και μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ένα ζιβάγκο και παλτό.

2. Δαντέλα

forema dantela

Κι όμως, τα φορέματα με δαντέλα δεν είναι μόνο για γάμους. Συνδύασε αυτό το φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες και σίγουρα θα κρατήσεις το βλέμμα του αγαπημένου σου σε εσένα όλη νύχτα. Αν, όμως, θέλεις να είσαι πιο άνετη, μπορείς να συνοδεύσεις ένα τέτοιο φόρεμα ακόμα και με λευκά αθλητικά παπούτσια.

3. Κόκκινη πανδαισία

red clothes

Το να επιλέξεις να ντυθείς ολόκληρη στα κόκκινα είναι προφανώς μια στυλιστική επιλογή για την ημέρα των ερωτευμένων. Αν θες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα αξεσουάρ ώστε να σπάσεις τη μονοτονία του κόκκινου.

4. Κοντό μπλουζάκι για τον χειμώνα

crop top

Η βραδιά με το αγόρι σου σίγουρα απαιτεί μια χειμωνιάτικη εκδοχή για ένα κοντό μπλουζάκι. Επέλεξε ένα μπλουζάκι σε στυλ ζιβάγκο μαζί με μια ψηλόμεση μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο. Απέδειξε σε όλους ότι μπορείς να τραβήξεις τα βλέμματα ακόμη και χωρίς να φανερώνεις πολλά σημεία του σώματος σου.

5. Πρωτοποριακά σχέδια

novelty prints

Παίξε λίγο με το θέμα της ημέρας και επέλεξε ένα πρωτοποριακό πουκάμισο. Απέφυγε τις πολύ έντονες αποχρώσεις και επέλεξε κάποια κοσμήματα σε πιο έντονο στυλ για να κρατήσεις τις ισορροπίες.

6. Μικρό μαύρο φόρεμα

little black dress

Ένα κλασικό αλλά και για όλες τις περιστάσεις φόρεμα. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να σου λύσει τα χέρια καθώς μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα αξεσουάρ που μπορεί να διαθέτεις.

7. Φούστα με σκίσιμο μέχρι επάνω

thigh high slit skirt

Μια φούστα με σκίσιμο μέχρι επάνω θα δώσει μια μοναδική αίσθηση στο ντύσιμο σου. Μπορείς να συνδυάσεις τη φούστα με ένα οποιοδήποτε μπλουζάκι και γόβες αλλά και με αθλητικό παπούτσι για μια πιο άνετη και όχι τόσο βραδινή εμφάνιση.

8. Αποπλανητικό κομπινεζόν

camis

Απ’ όσο ξέρω, τίποτα δεν είναι περισσότερο ελκυστικό από ότι ένα μεταξένιο κομπινεζόν. Αυτό το φόρεμα είναι ένα κομμάτι που δε θα έπρεπε να λείπει από την ντουλάπα σου, γι’ αυτό πρόσθεσε το στις επιλογές σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

9. Κόκκινα αθλητικά

red sneakers

Δεν έχεις ταίρι και σκοπεύεις να βγεις έξω με τις φίλες σου να το γιορτάσεις; Τότε επέλεξε κάτι σε τζιν! Μπορείς να προσθέσεις μια κόκκινη νότα στο ντύσιμο σου (λόγω της ημέρας) φορώντας κόκκινα αθλητικά παπούτσια και ένα ταιριαστό άνετο πλεκτό.

10. Δερμάτινη φούστα

leather mini

Γιατί να μην βάλεις μια δερμάτινη φούστα σήμερα; Συνδυάζοντας τη με την κατάλληλη μπλούζα μπορείς να εξισορροπήσεις το ροκ στυλ της φούστας αποκτώντας παράλληλα κι ένα vintage στυλ.

Please follow and like us: