Αποκλειστικό στο www.my-City.gr ! Η Πρώτη Ελληνική Μοναστηριακή Μπύρα ”Μέγας Ζύθος” ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα…

Η Πρώτη Ελληνική Μοναστηριακή Μπύρα ”Μέγας Ζύθος” ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα… Ο λόγος για την εταιρεία Εκ Χίου που δραστηριοποιείται στην εστίαση και στην δημιουργία καινοτόμων προϊόντων από το 1950 με επίσης κορυφαία τα αναψυκτικά με μαστίχα. Ήρθε το καλοκαίρι του 2017 να μας χαροποιήσει με την άφιξη μιας ποιοτικής μπύρας βασισμένη σε συνταγή της Παραδοσιακής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους.

Την εκλεκτή αυτή μπύρα μπορείτε να την βρείτε σε επιλεγμένες κάβες,σε χώρους εστίασης όπως εστιατόρια και bars και αν είστε ιδιοκτήτης καταστήματος που θέλετε να συμπεριλάβετε ένα ελληνικό προϊόν  κορυφαίας ποιότητας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον τρόπο αγοράς και παραλαβής των προϊόντων σας.

 

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Εκ Χίου που μας επέλεξε για την επίσημη και πρωτεύουσα διαφημιστική καμπάνια της.

Μπορείτε να κάνετε Like στην Επίσημη Σελίδα στο Facebook και να ενημερώνεστε για τα επόμενα νέα – https://www.facebook.com/%CE%95%CE%9A-%CE%A7%CE%99%CE%9F%CE%A5-1405996789638379/?fref=ts

Please follow and like us:

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *