Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Πρώτα απ´όλα θα έλεγα να μου δείξουν το ψωμάκι για να δω το μέγεθος και αν έβλεπα ότι χωράνε ότι καλούδια έχει στην βιτρίνα θα τα έβαζα όλα αλλιώς θα έπαιρνα και δεύτερο και τρίτο μην σου πω αφού έχω να φάω 2 μέρες !

 

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Eίμαι ένα άτομο που του αρέσουν τα ξαφνικά και τα απρόοπτα και με το που είδα την διαφήμιση λέω λες να το κάνω; Eκεί με προκάλεσαν οι φίλοι μου και λέω ναι Ζάχο κάντο ! Και χωρίς δεύτερη σκέψη είχα ήδη συμπληρώσει την αίτηση ! Ότι και να πω είναι λίγο θα το θυμάμαι μια ζωή και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έκανα ξανά !

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Βρίσκομαι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη θα επέλεγα σταμναγκάθι ,χοχλιούς (σαλιγκάρια ) και αμανίτους (μανιτάρια) αυτό που θα έπαιρνα μαζί μου από το σπίτι ήταν αρισμαρί έχω και τα βασικά υλικά αλάτι , πιπέρι ,λάδι , ξύδι και θα έκανα μια σαλάτα από σταμναγκάθι και αμανίτους και επειδή μου αρέσει και η ποικιλία στο τραπέζι θα έκανα και χοχλιούς μπουμπουριστούς με το αρισμαρί και θα ήμουν άρχοντας !

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Όλα τα παιδιά είχαν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα αλλά θεωρώ για να ξεχωρίσεις κάποια άτομα θα τα δεις μετά από το διαγωνισμό !

 

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Λόγω ότι δεν έχω την μαγειρική εμπειρία γιατί τώρα ξεκινάω έκανα μια πολύ καλή αρχή και αυτή την στιγμή εργάζομαι δίπλα στο Σεφ Σωτήρη Κοντιζά για να πάρω τα σωστά εφόδια για να έχω μια καλή συνέχεια στο χώρο της κουζίνας !

 

-Ποιο είναι το motto σου;

” Ζήσε τη μέρα σου σαν να είναι η τελευταία ”

 

Ακολουθήστε τον Ζάχο στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/zaxpap8 / https://www.facebook.com/ZaxosPapadakis/?fref=ts

Ιnstagram: https://www.facebook.com/ZaxosPapadakis/?fref=tshttp://

 

www.my-city.gr

Please follow and like us: