-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Θα έβαζα μαγιονέζα με καπνιστό μπέικον ,ένα λουκάνικο χωριάτικο με πορτοκάλι και πράσο, καπνιστές πιπεριές καυτερές ώστε να γίνει πικάντικο και μους διαφόρων τυριών. Θα επέλεγα αυτά τα υλικά που είναι τα αγαπημένα μου και είναι συγχρόνως νόστιμά και χορταστικά.

 

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Η αγάπη μου για την μαγειρική και για να μάθω πράγματα διότι  στο σπίτι δεν έχεις την ευκαιρία πέρα από το να πειραματιστείς. Ήθελα να πάρω γνώσεις και να δοκιμαστώ. Για μένα ήταν ένα όνειρο επειδή από την 1η οντισιόν έως και την αποχώρηση μου έζησα κάθε στιγμή και φυσικά και όμορφες και δυσάρεστες στιγμές.

 

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Μαζί μου θα είχα χοιρινό ψαρονέφρι. Θα προσπαθούσα να βρω φρούτα του δάσους και θα έφτιαχνα μια γλυκόξινη σάλτσα από τα φρούτα θα  καραμέλωνα  ουσιαστικά το κρέας στο ζωμό του ώστε να το περιχύσω με την σάλτσα.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Ξεχώρισα τη Λάουρα είναι ένας δυνατός χαρακτήρας που βγάζει πάνω σ’αυτό που κάνει αγάπη…Την θεωρώ νεράιδα των γλυκών, κι όχι γιατί πλέον είναι φίλη μου. Ξεχώρισα τον Γιώργο Πορφύρη για το στυλ του, τον τρόπο που μιλάει αν και πολλές φορές δεν τον καταλάβαινα και πολλές φορές τσακωνόμασταν αλλά πάντα τα βρίσκαμε με έναν περίεργο τρόπο. Φυσικά τον Λέβις επειδή είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων ,προσγειωμένος και επίσης παρόλο τις εντάσεις μας στη συζήτηση πάνω στη μαγειρική μας ένωνε ότι προσπαθούσαμε να γνωριστούμε καλύτερα.

 

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Γενικώς προσπαθώ στη φάση που είμαι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις και εμπειρία γιατί είναι στοιχεία που μου λείπουν, θέλω να ταξιδέψω στο εξωτερικό ώστε να μάθω κι άλλες κουζίνες και γιατί όχι κάποια στιγμή όταν θα έχω καταφέρει τα προηγούμενα να δημιουργήσω ένα δικό μου menu ή ακόμα καλύτερα να διαχειριστώ μια κουζίνα.

 

-Ποιο είναι το motto σου;

Από όλες τις δυσκολίες που μας τυχαίνουν θα συμβεί και κάτι καλό,όπως μετά τη βροχή βγαίνει ο ήλιος…

 

Ακολουθήστε την Μαργαρίτα στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005402898409&lst=1239498958%3A100005402898409%3A1500980504

Instagram: https://www.instagram.com/marguerite_jasmin/?hl=el

 

www.my-city.gr

Please follow and like us: