Μύδια σαγανάκι με φέτα και ντομάτα
19 Μαΐου 2018Στο Μy-City.gr o ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης μας μιλά για την Απιστία Με Συνεργό το Ίντερνετ
20 Μαΐου 2018Το My-City.gr σας παρουσιάζει Palmiers με 2 μόνο υλικά!
Υλικά
- μισή κούπα ζάχαρη
- 1 πακέτο σφολιάτα
Εκτέλεση
Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 200 βαθμούς Κελσίου. Ρίξε στον πάγκο σου 1 κουταλιά ζάχαρης, πάρε ένα φύλο σφολιάτας και τοποθετησέ το πάνω στη ζάχαρη.
Στρίψε το σε ρολό και σταμάτα περίπου όταν φτάσεις στο μέσον του. Κάνε το ίδιο με την άλλη άκρη του μέχρι οι δύο άκρες που ρολάρεις να συναντηθούν.
Πάρε το μαχαίρι και κόψε την τυλιγμένη ζύμη σου σε λεπτά palmiers (όχι χοντρά γιατί θα φουσκώσουν αρκετά).
Άπλωσέ τα σε ταψί που έχεις στρώσει αντικολλητικό χαρτί και πασπάλισέ τα με την υπόλοιπη ζάχαρη. Ψήσε τα για 20 περίπου λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.