Το My-City.gr σας παρουσιάζει το γνωστό Mug Cake

Υλικά

  • 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 20 γρ. κακάο
  • ¼ κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • αλάτι
  • 50 γρ. γάλα
  • 20 γρ. ηλιέλαιο
  • 20 γρ. λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη και επιπλέον για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.Προσθέτουμε στο μπολ το γάλα με το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.Παίρνουμε μια κούπα χωρητικότητας 500 ml και βάζουμε το μισό μείγμα. Καλύπτουμε με την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα .

Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και ψήνουμε για 3:30 λεπτά στα 1000 watt.Αν θέλουμε σερβίρουμε με έξτρα λιωμένη λευκή σοκολάτα…

Πηγή: www.akispetretzikis.com