Υλικά (για τέσσερα άτομα)

  • Πάγος
  • 360 ml. Φρεσκοστιμμένο χυμό λεμονιού
  • 340 ml. Ζάχαρη
  • 500 ml. Νερό καρύδας
  • 200 ml. Νερό κρύο
  • 120 ml. Σιρόπι λεβάντας

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μία μεγάλη κανάτα τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το νερό καρύδας και το απλό νερό. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε τον πάγο και στη συνέχεια το σιρόπι λεβάντας. Μπορούμε εάν θέλουμε να διακοσμήσουμε το κοκτέιλ μας με φρέσκα άνθη λεβάντας ή με φλούδα λεμονιού.