Φιλουμένα με την ανεπανάληπτη Ελένη Ράντου

Το My-City.gr προτείνει την παράσταση » Φιλουμένα »

Δύο χρόνια μετά την επιτυχία της στο Εθνικό Θέατρο η Ελένη Ράντου συναντιέται και πάλι με την εμβληματική ηρωίδα του Εντουάρντο ντε Φιλίππο και αναμετριέται ξανά με έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας της, αναλαμβάνοντας τη μεγαλύτερη παραγωγή που έχει πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Διάνα με έναν θίασο 13 ηθοποιών.
Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και αυτή τη φορά ο Σταμάτης Φασουλής. Τον ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο που ερμήνευσε μοναδικά στον κινηματογράφο ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι επωμίζεται ο Γιάννης Βούρος.

 Ελένη Ράντου, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Μπέζος

Στην προηγούμενη εκδοχή είχαμε δει τον γοητευτικό Άλκη Κούρκουλο, που αυτή τη σεζόν απολαμβάνουμε, λίγα τετράγωνα πιο κάτω, στη σκηνή του Παλλάς, πλάι στη Δήμητρα Παπαδοπούλου πάλι σε ρόλο καρδιοκατακτητή, ως Μηνά Καντακουζηνό.
Τον θίασο συμπληρώνουν ηθοποιοί από την παράσταση που είδαμε το 2015 στη σκηνή του Τσίλλερ αλλά και κάποιοι που έρχονται να προστεθούν τώρα στη διανομή. Έτσι στη σκηνή θα δούμε τους: Βίλμα ΤσακίρηΤάσος ΓιαννόπουλοςΚατερίνα ΓερονικολούΝτίνα ΑβαγιανούΒαγγέλης ΧατζηνικολάουΝίκος Σταυρακούδης, Μαρσέλα Λένα, Αναστασία Σιωπίδου, Παναγιώτης Καρμάτης, Νεκτάριος Φαρμάνης, Γιώργος Αλεβυζάκης.
Τα σκηνικά είναι του Μανόλη Παντελιδάκη, τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη και οι φωτισμοί του Σάκη Μπιρμπίλη, όπως και στην παράσταση που απολαύσαμε στην παράσταση του εθνικού, ενώ τη μουσική αυτή τη φορά συνθέτει η Ναλίσα Γκριν.

Φιλουμένα

Κοινωνικό του Εντουάρντο ντε Φιλίπο
Διαρκεια : 120 ‘
Σκηνοθ.:Στ. Φασουλής
Ερμηνεύουν: Ελ. Ράντου, Γ. Βούρος, Β. Τσακίρη, Τ. Γιαννόπουλος, Κ. Γερονικολού. Σκην.: Μ. Παντελιδάκης. Κοστ.: Ντ. Βαχλιώτη.

Θέατρο Διάνα

Ιπποκράτους 7,Κέντρο
Τηλ.: 2103626596

Απόγ.: Σάβ. 6.30 μ.μ. (εκτός 28/10), Κυρ. 7.30 μ.μ. Βραδ.: Τετ.-Πέμ. 8 μ.μ., Παρ. 9 μ.μ., Σάβ. 9.15 μ.μ.

Τιμές: 22-12 ευρώ

Please follow and like us: