Το My-City.gr προτείνει ανεπιφύλακτα το έμπειρο γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης

Σχετικά με το γραφείο ερευνών

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης λειτουργεί από το 1980 επιτυχώς έως σήμερα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας ,αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Μέσω σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, καταφέρνουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Βασική αρχή του γραφείου μας είναι η εχεμύθεια, η ασφάλεια και η αμεσότητα.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Πολλές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά.

Υποθέσεις που αναλαμβάνει το γραφείο

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες έχει αδειοδοτηθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Δραστηριοποιούμαστε για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε προσωπική σας υπόθεση. Αναλαμβάνουμε ιδιωτικές έρευνες όπως: προγαμιαίες έρευνες ,εξωσυζυγικές έρευνες, επιτήρηση ανηλίκων, κλοπές, απάτες. Επιπλέον αναλαμβάνουμε ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων από συσκευές, διαδικτυακούς έλεγχους για εικονικά-ψεύτικα προφίλ στο facebook, απειλές, απάτες μέσω διαδικτύου και εκβιασμούς. Ένα μεγάλο ποσοστό κρύβεται πίσω από ένα υπολογιστή για να βγάλει την επιθετικότητά του, την ανηθικότητα , τον τυχοδιωκτισμό του και να καρπωθεί είτε ψυχικά είτε οικονομικά οφέλη.

Πέρα από ιδιώτες, μας εμπιστεύονται πολλές εταιρίες για την διασφάλιση των συμφερόντων τους. Δουλεύουμε με ασφαλιστικές και φαρμακευτικές εταιρείες, τράπεζες που επιθυμούν να διασφαλίσουν την εχεμύθειά τους, το προσωπικό τους, τις πληροφορίες τους- κατά πόσο ένας υπάλληλος τους είναι πιστός και δε δίνει πληροφορίες σε άλλους.

Επιπλέον ερευνούμε ατυχήματα, τροχαία, κλοπές Ι.Χ., μηχανές και εκεί γίνεται η πραγματογνωμοσύνη και η αυτοψία. Γνωρίζουμε τον χώρο τον ιδιωτικών ερευνών όσο κανείς άλλος. Είμαστε πάντα προσεκτικοί ώστε να μην εκτεθεί κανείς σε κίνδυνο. Η εμπειρία του παρελθόντος και η σύγχρονη τεχνολογία μας είναι το κλειδί για κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

Γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης

Site: detectivemt.gr

Email: info@detectivemt.gr

Facebook Page : Ντετεκτιβ Πελεκάσης Νίκος

Twitter: nikos_pelekasis
Διευθύνσεις γραφείων:
1. Hρώων Πολυτεχνείου 36 και Δραγάτση 8 (είσοδος) Πειραιάς Αττικής Τκ.18531

2. Σταδίου 39, Αθήνα Τκ. 10559
Τηλέφωνα:
Πειραιάς: 210-4131519, 210-4131298
Αθήνα: 2103616406
Διεθνές τηλέφωνο: 0037281715444
Vodafone: 6942 20 4444
Cosmote: 6970 20 4444
Wind: 6932 20 4444


Please follow and like us: