Ταλιατέλες με σπαράγγια

Υλικά

  • 500 γρ. ταλιατέλες
  • 250 γρ. σπαράγγια
  • 200 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια
  • 250 γρ. ζαμπόν ή μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 30 ml γάλα

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τις ταλιατέλες al dente και 5 λεπτά πριν να είναι έτοιμες προσθέτουμε μέσα και τα σπαράγγια ενώ το ζαμπόν ή το μπέικον 1 λεπτό πριν. Στραγγίζουμε και βάζουμε ξανά όλα τα υλικά στην κατσαρόλα. Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ έχουμε ανακατέψει το τυρί κρέμα μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για λίγο ίσα να δέσουν όλα μαζί τα υλικά,  αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: www.botrini.gr

Please follow and like us:

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *