Πολυχώρος Αυλαία,το ανακαινισμένο θέατρο σας περιμένει για μοναδικές στιγμές!

To My-City.gr προτείνει τον Πολυχώρο Αυλαία όπου ανακαινίστηκε και σας περιμένει για μοναδικές στιγμές!

Ο “Πολυχώρος Αυλαία” είναι ένα φιλόξενο θέατρο στο Πασαλιμάνι, στη συμβολή των οδών Β Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, με μακρά ιστορία που αριθμεί περίπου 50 χρόνια, καθώς λειτούργησε για πρώτη φορά το 1965. Ανακαινισμένο πια με φρέσκο αέρα σας περιμένει να απολαύσετε παραστάσεις και διαφόρων ειδών εκδηλώσεις.

Πλέον, ο Πολυχώρος «ΑΥΛΑΙΑ» υπό τον Λευτέρη Μαρκάκη και την Μάγδα Χαλαβατζή, οδεύει σε μια νέα εποχή, που καθορίζεται από διαφορετικές καλλιτεχνικές ανάγκες, σύγχρονη θεατρική αντίληψη και καινοτόμο, πολυεπίπεδη δράση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αξιόλογες παραστάσεις για όλες τις ηλικίες και μουσικές εκδηλώσεις καθώς και παρουσιάσεις βιβλίων. Ο χώρος διατίθεται για παιδικά πάρτυ αλλά και για πάρτυ μεγάλων όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πολυχώρο ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα.Επίσης για πρόβες χορού και θεάτρου, Εκδηλώσεις σχολών χορού και μουσικής, Κινηματογραφικές προβολές, Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων, Παιδικό θεατρικό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης, Μαθήματα τραγουδιού και μουσικών οργάνων, Ακροάσεις παντός τύπου, Σεμινάρια χορού και θεάτρου, Εκθέσεις ζωγραφικής και εικαστικών, Ποιητικές βραδιές, Παρουσιάσεις βιβλίων, Εκθέσεις βιβλίων, Θεματικά party, DJ party, Πρωινές παραστάσεις για σχολεία, Κοπή πίτας συλλόγων, Εταιρικές ημερίδες και συνέδρια, Ομιλίες και εκδηλώσεις παντός τύπου… και όποια πρόταση έχετε στο μυαλό σας!

Αυτή την περίοδο μπορείτε να επισκεφθείτε τον Πολυχώρο Αυλαία ώστε να ψυχαγωγηθείτε με όποια πρόταση είναι πιο κοντά στα γούστα σας.

  • ”Διαμαντένιο Παλάτι” (παιδική παράσταση) κάθε Κυριακή στις 15.00
  • ”Ο Σκρουτζ συναντά…τον Άγιο Βασίλη” καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή καθώς και Κυριακή στις 18.00 εκτός Σαββάτων που είναι στις 15.30 έως 7/1! (παράσταση για μικρούς αλλά και μεγάλους)
  • ”Ρητορεύειν Μιμηκώς” κάθε Παρασκευή στις 21.30 (Stand up theatrical nights)
  • ”Μονομαχία” κάθε Σάββατο από 21/12/2019 έως 11/01/2020 στις 21.00
    (Stand up theatrical nights)

Μπορείτε πριν αλλά και μετά την παράσταση να πιείτε με την παρέα σας ένα ρόφημα ή ένα ποτό στο μοντέρνο καφέ μπαρ που διαθέτει ο Πολυχώρος Αυλαία.

Μείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα του Πολυχώρου Αυλαία ώστε να ενημερώνεστε για νέες παραστάσεις & εκδηλώσεις.

Καλή σας διασκέδαση και σας εγγυόμαστε πως θα ζήσετε πανέμορφες στιγμές!

Site : avlaia-polychoros.gr

Facebook : Avlaia-polychoros

Instagram: apolychoros

Κρατήσεις: 2104297771 – 6906461616

Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182,Πασαλιμάνι – Πειραιάς τ.κ. 18535

Προσβασιμότητα: 10 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά με τα πόδια και με τα Λεωφορεία: 915 – 906 – 904 – 17 – 20 – Χ96.

Με λεωφορεία από Σύνταγμα το 040 και από Ομόνοια (οδό Αθηνάς) το 049 στη (στάση Τερψιθέα), 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Κοραή – Δημαρχείο.

Αφιέρωμα: My-City.gr



   

Please follow and like us: