ΠΑΝΔΩΡΑ art shop, ένας χώρος γεμάτος τέχνη σας περιμένει να επιλέξετε πρωτότυπα δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα…

Η Αμαλία Παναγιωτοπούλου σας καλωσορίζει στο κατάστημά της, το  ΠΑΝΔΩΡΑ art shop πού βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, την Σωτήρος, όπου εμπνευσμένοι καλλιτέχνες, δίνουν τη δική τους προχωρημένη οπτική στη δημιουργία σύγχρονων αντικειμένων τέχνης. Οι καλλιτέχνες προσεγγίζουν την τέχνη τους με διαφορετικούς τρόπους. Αυτή η διαφορετικότητα και ο συνεχής πειραματισμός με υλικά και τεχνοτροπίες, τροφοδοτεί το ειδύλλιο τους με τη τέχνη και το κοινό . Το κοινό αυτό που φιλοδοξεί η ιδιοκτήτρια να συγκεντρώσει στο κατάστημά της,  όπου αποτελεί  εκφραστή του καλού γούστου και των σύγχρονων αντιλήψεων για τη τέχνη στο Πειραιά.

Στο  ΠΑΝΔΩΡΑ art shop, θα ανακαλύψετε:

  • Κεραμικές φόρμες, μικρογλυπτά, δημιουργίες σε μέταλλο, επιτοίχιες κατασκευές, μικροαντικείμενα, που θα ομορφύνουν τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο και θα αποτελέσουν επίσης επιλογή για ένα δώρο με χαρακτήρα.
  • Επιχειρηματικά δώρα που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους και κεντρίζουν το ενδιαφέρον του παραλήπτη. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί αυτό το αντικείμενο που θα βασίζεται στις ανάγκες σας και θα σας αντιπροσωπεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Κοσμήματα Ελλήνων δημιουργών, που διακρίνονται για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους και την ποιότητα της κατασκευής τους. Δουλεμένα με χρυσό, ασήμι, ορείχαλκο και φυσικές πέτρες, αλλά και πιό σύγχρονα υλικά, αλουμίνιο ,ξύλο και ύφασμα, δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητα.

  • Τʼ αντικείμενα τέχνης αποτελούν εξαιρετική πρόταση γάμου, γιατί αναδεικνύουν τον προσωπικό σας χώρο και τον κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την δική σας λίστα γάμου.

 

Οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται με την κυρία Αμαλία, προτείνουν μικρά στοιχεία, που μπορούν να μετατρέψουν μιά απλή μπομπονιέρα σε μοναδικό ενθύμιο του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας.

Όσοι επιθυμούν να διακοσμήσουν το χώρο τους με αντικείμενα από το κατάστημά, παρέχεται κάθε δυνατή πληροφορία και συμβουλή, εφόσον το ζητήσετε.

Κάθε αντικείμενο είναι μοναδικό, δουλεμένο στο χέρι και φέρει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δουλειάς του καλλιτέχνη.

Μια επίσκεψη σας στο ΠΑΝΔΩΡΑ art shop θα σας επιβεβαιώσει ότι το κάθε δώρο έχει το δικό του χαρακτήρα και θα έτσι θα βρείτε λύση για πρωτότυπα δώρα που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα…

ΠΑΝΔΩΡΑ ART SHOP

Σωτήρος Διός 19,
Πειραιάς, 18535
Τηλ: +30 210.4181649
Email: pandora.am@hotmail.com

Η Επίσημη Σελίδα στο Facebook ώστε να κάνετε like και να ενημερώνεστε για νέες,όμορφες και πρωτότυπες αφίξεις αντικειμένων και κοσμημάτων – https://www.facebook.com/pandoraartshop

Το επίσημο site

http://www.pandoraartshop.gr/

Please follow and like us:

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *