Στο My-City.gr η Λία Ίγκαμ (My Style Rocks) μας μιλά για την μόδα κι όχι μόνο…

 

-Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο My Style Rocks;

Από την στιγμή που μου έδειξαν οι φίλοι μου το MyStyleRocks κατάλαβα ότι πρέπει να πάρω μέρος! Το blog μου trendscontrol.com μιλάει για τις τάσεις που μπαίνουν στην ζωή μας. Για αυτό δοκιμάζω συνέχεια οτιδήποτε καινούργιο ότι αφορά την μόδα, την ομορφιά και ταξίδια, με σκοπό να ενημερώνω τους followers μου. Τα reality shows έχουν γίνει μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια. Θα ήταν λάθος μου να αποφύγω ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης ψυχαγωγίας και έτσι δήλωσα συμμετοχή!

-Ποιο άτομο ξεχώρισες από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες;

Η κάθε μια είναι ξεχωριστή και εντυπωσιακή με το δικό της συγκεκριμένο style! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο πρόσωπο, αφού από την πρώτη μέρα με δέχτηκαν με χαρά και βοήθησαν να προσαρμοστώ εύκολα στο MyStyleRocks. Αλλά εάν με ρώταγες  σε ποια γκαρνταρόμπα θα ήθελα να έχω πρόσβαση… θα διάλεγα να κάνω styling με τα ρούχα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου!

-Ποιο χρώμα αγαπάς και γιατί;

Όπως ανέφερα και πάνω, λόγω του blog πειραματίζομαι με τις τάσεις. Έτσι, κάθε σεζόν αλλάζω το αγαπημένο μου χρώμα για να μπει κάτι καινούργιο στην ζωή μου. Ακολουθώ τα reports του Ινστιτούτου Χρωμάτων Pantone και κάνω περίεργους συνδυασμούς, όχι μόνο στα ρούχα, αλλά  και στο decor του σπιτιού. Παρ´όλα αυτά, το χρώμα που υπάρχει πάντα στην γκαρνταρόμπα μου είναι το emerald green.

-Ποιο αξεσουάρ θεωρείς ότι είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα;

Το χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορεί να διαλέξει κάποια γυναίκα για να ολοκληρώσει ακόμα και την basic εμφάνιση της!

 

-Ποιο είναι το motto σου;

“I hate comfort zone” – μόλις καταλαβαίνω ότι έχω τακτοποιήσει τα πράγματα και είμαι οκ, αλλάζω την ζωή μου! Μετακομίζω από το Καζακστάν στην Ελλάδα, αλλάζω τον τηλεοπτικό φακό με το Διαδίκτυο και τώρα επιστρέφω στην τηλεόραση με το MyStyleRocks. Δεν θέλω να βαριέμαι ποτέ!

Τι είναι αυτό με το οποίο δε μπορείς να δημιουργήσεις;

Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να με σταματήσει να δημιουργώ! Αλλά η αδυναμία μου είναι η τηλεόραση. Με ενθουσιάζει, με κάνει να είμαι ο εαυτός μου και μου δίνει ατελείωτη έμπνευση για δημιουργία. Δεν είναι τυχαίο ότι στο Καζακστάν είχα δικιά μου εκπομπή και δούλευα και στην παραγωγή.

 

-Τι είναι αυτό που ”κράτησες” από το My Style Rocks;

Αυτό που κράτησα από το MyStyleRocks είναι οι αξέχαστες στιγμές που έζησα με όλη την ομάδα, Μου άρεσε ότι καταφέραμε να συνυπάρξουμε και να δεθούμε τόσα δυναμικά άτομα μαζί έχοντας μόνο μία λέξη που μας ενώνει … το styling.

-Θα ήθελες να υπογράψεις μια collection με δικά σου ρούχα;

Θα ήταν πολύ ωραία ιδέα! Έχω σχεδιάσει κάποια κοσμήματα σε συνεργασία με Ελληνικό jewelry brand και ήταν μια όμορφη και εποικοδομητική εμπειρία!

-Σε βοήθησε το τηλεπαιχνίδι ώστε να προωθήσεις τη δουλειά σου;

Το κοινό αγάπησε το MyStyleRocks! Μέσω αυτού δόθηκαν πολλές ευκαιρίες σε κοπέλες να προωθήσουν την δουλειά τους και τον εαυτό τους. Σίγουρα, η συμμετοχή μου δεν κράτησε τόσο για να προλάβουν να με αγαπήσουν οι τηλεθεατές. Αλλά όσοι μπήκαν  στην σελίδα μου στο Instagram (@liaigam) κατάλαβαν ότι είχα δείξει τον πραγματικό μου εαυτό και το εκτίμησαν! Μετά από δυο εβδομάδες οι προβολές της σελίδας μου είχαν φτάσει 1.000.000!

 

-Θεωρείς ότι το style είναι κάτι που το έχει μια γυναίκα από μόνη της;

Είναι μια καθημερινότητα! Εμείς διαλέγουμε το πόσο δημιουργική είναι η εμφάνιση μας και τι μήνυμα θέλουμε να περάσουμε με τα εργαλεία που μας δίνει η μόδα. Το styling όμως είναι μια δύσκολη δουλειά. Απαιτεί γνώσεις, παιδεία, αντίληψη, διαφορετικότητα και μια πρακτική ματιά!

Εννοείται! Η κάθε μια μας είναι ξεχωριστή! Ακόμα και ένα απλό ντύσιμο, το οποίο αποτελείται από 2-3 ρούχα, παρουσιάζει συγκεκριμένο τρόπο σκέψεις και ζωής!

 

-Ποιανού προσώπου από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks σε επηρέασε περισσότερο η άποψη του;

Ο κάθε κριτής έχει εμπλουτίσει το χώρο της μόδας στην Ελλάδα. Για αυτό το λόγο έχουν επιλεχθεί για να πάρουν την θέση αυτή. Έχουν να πουν πολλά! Προσπάθησα να συγκεντρώσω όλα αυτά που μου φάνηκαν χρήσιμα και πρακτικά για να τα εφαρμόσω. Για παράδειγμα,  η κα. Αλεξάνδρα ανέφερε  ότι σε κάθε ρούχο με θυλάκια πρέπει να μπει ζώνη. Σκεφτείτε, πόσο όμορφο και ολοκληρωμένο φαίνεται  το outfit, ακόμα και ένα τζιν, με αυτό το στιλάτο αξεσουάρ;

 

-Αν μπορούσες να μεταφερθείς στο παρελθόν σε ποια εποχή θα πήγαινες ώστε να ακολουθήσεις τη συγκεκριμένη μόδα;

Θα πήγανε στον 18ο αιώνα! Με κορσέδες, υπερβολές και εντυπωσιακά σύνολα! Θα κυκλοφορούσα στις Βερσαλίες με μια τεράστια περούκα ή στο Πετεργκόφ με τις γούνες.

 

-Κλείνοντας θα θέλαμε να ακούσουμε μια συμβουλή σου για το πώς να επιλέγει μία γυναίκα ένα ρούχο ή αξεσουάρ ανάλογα με το παρουσιαστικό της.(Ύψος, Βάρος)

Ένας εύκολος τρόπος να επιλέξεις το σωστό ρούχο είναι να βγάλεις το σύνολο που φοράς μια φωτογραφία πάνω σου και να βρεις το τι ΔΕΝ σου αρέσει. Οι φωτογραφίες μπορούν να βοηθήσουν να συλλέξουμε πολλές επιλογές σε μια gallery, για να έχουμε έτοιμες επιλογές για τις καθημερινές εμφανίσεις μας!

 

 

 

Please follow and like us: