ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!! Το RebeLion Cafe Piraeus Jungle χαρίζει καφέ για μία εβδομάδα σε έναν τους αναγνώστες του My-City.gr

Το RebeLion Cafe Piraeus Jungle  χαρίζει καφέ για μία εβδομάδα σε έναν από τους αναγνώστες του My-city.gr 

Ο τρόπος ώστε να πάρετε μέρος είναι απλός:

1)Kάνετε Like στην επίσημη σελίδα του site μας Μy-City.gr

2)Κάνετε Like στην επίσημη σελίδα του  RebeLion Cafe Piraeus Jungle  όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα ποιοτικά προϊόντα που παρέχει το κατάστημα.

3)Κοινοποιήστε τον Διαγωνισμό!

Δώρο διαγωνισμού:

Το  RebeLion Cafe Piraeus Jungle  σημειώνει  7 μήνες από την έναρξη του και σας περιμένει να σας μυήσει στον καλό καφέ…Το coffee bar διαθέτει 2 χαρμάνια εκτός από τους μονοποικιλιακούς Miscela Oro 100% Arabica με πλούσιο άρωμα καραμέλας,καστανής ζάχαρης,σοκολάτας και ξηρών καρπών με μικρές οξύτητες.Miscela Nero 80% Arabica και 20% Robusta με άρωμα σοκολάτας,πλούσιο και έντονο σώμα,απουσία οξύτητας.
Ο καφές που απολαμβάνετε είναι ένα χαρμάνι των πιο ποιοτικών καφέδων Arabica 100% ανά τον κόσμο ,που καβουρδίζονται ξεχωριστά για να αποδώσουν καλύτερη γεύση και άρωμα.Καβουρδίζεται στους Ι 190 βαθμούς για 20′ και αφήνεται να κρυώσει σε φυσικό περιβάλλον.
Όλοι οι καφέδες είναι Single Estate που σημαίνει περιορισμένης παραγωγής και πιστοποιημένοι.Γι’αυτό το λόγο μπορείτε να τους απολαύσετε και μόνους τους.Οι ποικιλίες των καφέδων που προσφέρονται σε μονοποικιλιακούς έχουν όλες βαθμολογία σε Cup Tasting πάνω από 85%/100 κάτι που τις κατατάσσει στην στην κατηγορία των SPECIALITY COFFEE.
Σαχτούρη 7Β,
18536 ,Πειραιάς

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 

Highlights info row image
21 0429 2221
Please follow and like us:

Comments

Μία απάντηση στο “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!! Το RebeLion Cafe Piraeus Jungle χαρίζει καφέ για μία εβδομάδα σε έναν τους αναγνώστες του My-City.gr”

  1. Jenny καλή επιτυχία!! Avatar
    Jenny καλή επιτυχία!!

    Καλή επιτυχία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *