Το My-City.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τι έγινε στα Εγκαίνια του Kiss Mini Cafe

Το Kiss Mini Cafe σημειώνει μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη του. Ένα cafe που σίγουρα θα γίνει η πρώτη επιλογή κάθε Πειραιώτη λόγω των ποιοτικών του προϊόντων.Ο καφές στην κορυφή όπως , χωρίς καμιά υπερβολή, και τα υπόλοιπα προϊόντα τόσο ροφήματα όσο και σνακ,σαλάτες,σάντουιτς,γλυκά και σφολιατοειδή. Ειλικρινά δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις…Το κατάστημα λειτουργεί κυρίως ως take away,ή αν επιθυμείτε να πιείτε έναν γρήγορο καφέ και φυσικά ως delivery.

Την Πέμπτη 28/9/2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια με τεράστια προσέλευση του κόσμου,κυριολεκτικά γέμισε η Κολοκοτρώνη…H ιδιοκτήτρια Εύα Βουδούρη χαρούμενη,χαμογελαστή και ικανοποιημένη που ήδη έχει μυήσει πολύ κόσμο να πίνει πραγματικά καλό καφέ και οι γευστικές του απαιτήσεις να εκπληρώνονται στο έπακρον.

Υπεύθυνη διαφήμισης και επικοινωνίας ήταν η Κατερίνα Κουράκου που ασχολείται και με την υποκριτική φέρνοντας ένα vintage και pin up στυλ στο χώρο.

Παρευρέθηκαν άνθρωποι της Ναυτιλίας,τόσο ιδιοκτήτες Ναυτιλιακών Εταιρειών όσο και άνθρωποι που δουλεύουν σ’αυτές.Δεν έλειψαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο γνωστός make up artist Angel Angelo , o οποίος επιμελήθηκε και το μακιγιάζ της ιδιοκτήτριας Εύας Βουδούρη. Έπειτα ο κινηματογραφιστής και μουσικός Domenik Papaemmanouil καθώς και από το γαστρονομικό κόσμο η Φωτεινή Κράντου από το τελευταίο Masterchef. Aπό τον ειδησεογραφικό κόσμο η ιδιοκτήτρια του site www.se-skepseis.gr Μαρία Ριζεάκου και άλλοι πολλοί.

 

Ο κόσμος δοκίμασε και ευχαριστήθηκε τα προϊόντα με μια μόνιμη ικανοποίηση και χαρά στο πρόσωπο του.Να ευχηθούμε Καλορίζικο και Καλές Δουλειές!!!

Επειδή η εικόνα μιλάει από μόνη της δείτε ένα παρουσιαστικό βίντεο των προϊόντων του Kiss Mini Cafe και σίγουρα θα παραγγείλετε αμέσως –

 

Επίσημη Σελίδα στο Facebook – https://www.facebook.com/KissMiniCafe/?fref=ts

 

 

Κολοκοτρώνη 96, Πειραιάς

Τηλέφωνο επικοινωνίας (delivery) : 21 0413 6916

Χορηγός επικοινωνίας : www.my-city.gr

Please follow and like us: