Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αύριο Κυριακή 15/9 απο τον αγαπημένο του κιθαρίστα Steve Tesser στην γιορτή μπύρας!

To My-City.gr προτείνει να παρευρεθείτε στο Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αύριο Κυριακή 15/9 απο τον αγαπημένο του κιθαρίστα Steve Tesser στην γιορτή μπύρας!

Τα λόγια του για τον λατρεμένο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο μετά από τόσα χρόνια. Ήμουν κιθαρίστας του, φίλος του, παιδί του. Ακόμα και συμβουλές στα live του -που δεν είχε ποτέ ανάγκη- μoυ ζητούσε, με ρωτούσε πολλές φορές την γνώμη μου… Ήταν υπέροχος άνθρωπος , αληθινός στην δουλειά του αλλά και στη ζωή του, με μεγάλη καρδιά που δυστυχώς τον άφησε. Μεγάλη αδικία για τέτοιο χρυσό άνθρωπο» μας λέει.

«Τον γνώρισα στο τελευταίο live μου πριν φύγω πάλι στην Ιταλία και με κράτησε 7 χρόνια μέχρι σήμερα… Tην Κυριακή θα κάνω ένα live ακριβώς εκεί που τον γνώρισα μετά από τόσα χρόνια που ήμουν αποκλειστικά μαζί του και με χαρά ήθελε να με ξανακούσει. Αυτή την φορά, στον ίδιο φεστιβάλ μπύρας, δεν θα με περιμένει όπως μου έλεγε πριν λίγες μέρες… Καλό παράδεισο να έχει και να μείνει ζωντανός στις καρδιές μας γιατί το άξιζε πάντα! Δεν ξέρω πραγματικά με τι δύναμη και κουράγιο θα παίξω την Κυριακή …. Τα έχω χάσει».
”Πάντα δίπλα σου μέχρι το τέλος …
Addio mio caro Lavrenti … ”

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιδιαίτερη αδυναμία στους συνεργάτες του.Ο Steve Tesser ο κιθαρίστας του για τόσα χρόνια είχε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του τραγουδιστή που αγάπησε ολόκληρη η Ελλάδα.Τον αποκαλούσε
«piccolo maestro» και πίστευε πολύ σ’αυτόν.

Ο Steve Tesser στο προγραμματισμένο του live αύριο δε θα μπορούσε να μην δείξει την αγάπη του αλλά και την ευγνωμοσύνη του γι’αυτή την ειλικρινή σχέση με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που τον θεωρούσε 2ο του μπαμπά.

Μην χάσετε αυτό το δυνατό live γεμάτο συναισθήματα.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Τιμή εισιτηρίου 5€
Φοιτητές και άνεργοι 3€

Πλατεία Κοτζιά Αθήνα, ΤΚ 10551, Ελλάδα

Please follow and like us: