Το My-City.gr σας παρουσιάζει μια συνταγή που μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα πασχαλινά αυγά διαφορετικά

Υλικά

  • 5 βρασμένα,σφιχτά αυγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα καυτερή ή απαλή
  • μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 4 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα ή ένα απαλό τυρί που προτιμάτε
  • 1 κουταλάκι του γλυκού άνηθο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Kαθαρίζουμε τα αυγά μας και τα κόβουμε κάθετα στα δύο με ένα ίσιο μαχαίρι.

Βγάζουμε τους κρόκους από όλα τα αυγά, τους τοποθετούμε σε ένα μπολ και κρατάμε τα ασπράδια στην άκρη ώστε να τα γεμίσουμε στην συνέχεια.

Ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τους κρόκους την μουστάρδα, το ξύδι, το κρεμμύδι, το τυρί, το πιπέρι & το αλάτι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Παίρνουμε ένα μικρό κουταλάκι και γεμίζουμε με προσοχή τα ασπράδια και σερβίρουμε με τον φρεσκοκομμένο άνηθο.

Please follow and like us: