4 cafe που πρέπει να επισκεφθείς στον Πειραιά
21 Σεπτεμβρίου 2019«Εύα και Νόρα» : Μια τρυφερή ιστορία για την ερωτική σχέση δυο γυναικών στο θέατρο Αλκμήνη
23 Σεπτεμβρίου 2019Το My-City.gr σας παρουσιάζει Ασπρα μπισκοτο‑σοκολατάκια με 2 υλικά
Υλικά
- 350 γρ. σοκολάτα λευκή
- 15 – 20 μπισκότα Mini Oreo (τα πολύ μικρά)
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, προσέχοντας να μην καεί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά. Μετά προσθέτουμε τα μπισκοτάκια και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα. Αδειάζουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα στο ταψί. Το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά. Το βγάζουμε πριν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί εντελώς. Και το σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.
Πηγή: gastronomos.gr