-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Σε άλλη περίπτωση θα επέλεγα την υγιεινή διατροφή αλλά για το ότι βρίσκομαι στο λούνα παρκ θα προτιμούσα κάτι που ταιριάζει στην περίσταση. Ψωμάκι μπριος, πανσέτα, γιαούρτι, τομάτα, Κρεμμύδι, πλευρώτους μανιτάρι. Κάποια από αυτά τα υλικά απεικονίζονται και στο ταττού μου..

 

Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Το πάθος για την μαγειρική και η αναγνωρισιμότητα με σκοπό την ανάδειξη της φιλοσοφίας μου η οποία είναι: Με λίγα και καθημερινά υλικά μπορείς να δημιουργήσεις πιάτα υψηλού επιπέδου.

 

 

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Θα επέλεγα χορταρικά και φρέσκα μυρωδικά και με τα βασικά υλικά που μου δίδονται θα έφτιαχνα χωριάτικα πιταράκια. Για να μην ξεχνάμε και την παράδοση.

 

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Όλα τα παιδιά είχαν κάτι ξεχωριστό και κάποια από αυτά μια φιλοσοφία που ξεχώριζε και σίγουρα πήρα και έδωσα μαγειρικές εμπειρίες απ’ τον καθένα.

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Τα βήματα τα οποία ακολουθούσα και συνεχίζω να βαδίζω σ’ εκείνα είναι σταθερά με καθημερινή εξέλιξη πάνω στο κομμάτι της μαγειρικής και σωστή επιλογή επαγγελματικών προτάσεων.

 

-Ποιο είναι το motto σου;

Καλύτερα να σε ζηλεύουνε παρά να σε λυπούνται!

Ακολουθήστε την Γιώργο στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/giorgoschronakismasterchef/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/giorgos_chronakis/

 

www.my-city.gr

Please follow and like us: