Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά o Αλκιβιάδης Αϊβάζης από το MasterChef

-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Σίγουρα θα έβαζα λουκάνικο βραστό με λάχανο και καρότο και για σως 100% μαγιονέζα και μια πινελιά καπνιστής πάπρικας. Όποιος το δοκιμάσει θα καταλάβει το γιατί..

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Μαγειρεύω από την εφηβεία μου και αυτό γιατί αγαπώ την μαγειρική! Σκέψου ότι στο σπίτι είναι σπάνιο να μην υπάρχει μαγειρευτό φαγητό..! Το master chef είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής που κατά τα ξένα πρότυπα δηλαδή τη μαμά εταιρεία είναι για ερασιτέχνες! Οπότε θεώρησα ότι μπορώ να διαγωνιστώ αξιοπρεπέστατα. Όχι…δεν ήταν αυτό που περίμενα! Και πίστεψέ με δεν θέλεις να ξέρεις..

 

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Το όμορφο με το νόστιμο μπορεί και να διαφέρει! Σίγουρα θα μάζευα μανιτάρια, εάν ήταν καλοκαίρι και βρισκόμουν σε πευκοδάσος σίγουρα κουκουνάρι και άγρια χόρτα.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Τον Τιμολέωντα γιατί είναι πολύ καλό παιδί και μεγάλος γνώστης της κουζίνας, και τον Αργύρη γιατί είναι η ήρεμη δύναμ

 -Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Σίγουρα θα μπω σε κουζίνα έτσι ώστε να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος μάγειρας…

-Ποιο είναι το motto σου;

Ζήσε και άσε τους υπόλοιπους να ασχολούνται μαζί σου.

Please follow and like us: