Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά η Μάγκυ Ταμπακάκη από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά η Μάγκυ Ταμπακάκη  από το MasterChef

– Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Μελιτζάνες ψητές, κολοκυθάκια, πιπεριές και τυροκαυτερή…

 

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο MasterChef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω, πόσο αξίζω. Με θύμωνε που δεν έβλεπα γυναίκες να φτάνουν στις πρώτες θέσεις σε τέτοιους διαγωνισμούς και ήθελα να αποδείξω πως ναι, μια γυναίκα επιτέλους μπορεί να το κάνει.

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Σίγουρα τα μανιτάρια, είναι θησαυρός. Θα έφτιαχνα μια πίτα με μανιτάρια και άγρια μυρωδικά που θα έβρισκα στο δάσος ή ίσως φρέσκα μακαρόνια μόνο με αλεύρι και νερό να τα σερβίρω με μια υπέροχη μυρωδάτη σάλτσα άγριων μανιταριών.

 -Ποιο υλικό προτιμάς να διαχειρίζεσαι;

Ψάρια και θαλασσινά. Τρελαίνομαι να μαγειρεύω ότι έχει σχέση με τη θάλασσα, εμπνέομαι πολύ.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το MasterChef και γιατί;

Σίγουρα τη Χριστίνα την Αργυρούδη με την οποία γίναμε καλές φίλες. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απόλυτα ήρεμη, η προσποίηση του ζεν, αγνή με βαθιά καλοσύνη.

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Θέλω να ασχοληθώ με private events & dinner, αυτός ήταν ο στόχος μου εξαρχής, να φέρνω το μικρό μου εστιατόριο στα σπίτια σας φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια. Όχι catering, μισώ αυτή τη λέξη. Αναφέρομαι σε κάτι πολύ πιο προσεγμένο και ιδιαίτερο. Ακόμα και όταν στήνεις έναν μπουφέ, όταν το κάνεις με αγάπη και πρωτοτυπία και βάζεις την προσωπική σου πινελιά, αλλάζουν όλα.

-Ποιο είναι το motto σου;

Τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο.

Please follow and like us:

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *