Υλικά

  • 3 πατάτες
  • ελαιόλαδο
  • 10 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά και τρυπάμε τις πατάτες από κάθε πλευρά με ένα πηρούνι 3-4 φορές.

Τις ανακατεύουμε με όλα τα άλλα υλικά και βάζουμε σε ένα ταψάκι στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 1/2 με 2 ώρες (εξαρτάται από το μέγεθος).

Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και χαράζουμε από πάνω έναν σταυρό με ένα μαχαίρι.

«Κρύβουμε» λίγο τυράκι ή όποιο λάχανικό δεν τρώνε τα παιδιά και σερβίρουμε.

Μικρό μυστικό

Όσο πιο σκούρα είναι η φλούδα τόσο πιο κατάλληλη είναι η πατάτα για τον φούρνο. Αφήνουμε πάντα τη φλούδα στις πατάτες γιατί εκεί είναι οι βιταμίνες!

Πηγή: oisyntagesmoy.gr