Υλικά

  • 450 γρ. φράουλες, κομμένες
  • 340 γρ. μύρτιλα
  • 180 γρ. σμέουρα
  • 180 γρ. βατόμουρα
  • ¼ φλ. μέντα, κομμένη
  • ¼ φλ. μέλι
  • ¼ φλ. χυμό λεμόνι

 

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τα φρούτα και τη μέντα σε ένα μεγάλο μπολ.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το μέλι και το λεμόνι και το περιχύνουμε στη φρουτοσαλάτα μας.

Σερβίρουμε αμέσως.*

*Αν δε σερβίρουμε αμέσως κρατάμε το μείγμα μελιού και λεμονιού στην άκρη και περιχύνουμε λίγο πριν σερβίρουμε, γιατί το λεμόνι θα χαλάσει τη φρεσκάδα των φρούτων.

Πηγή: http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/sintages