Τρίτη έκθεση του #Rest@rt στην Aqua Gallery,χορηγός επικοινωνίας το My-City.gr

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η τρίτη ομαδική έκθεση που παρουσιάζεται στο πλαίσιο της ομπρέλας πολιτιστικών δράσεων #Rest@rt, στην Aqua Gallery στη Σαντορίνη.

Σε concept και οργάνωση του Δημήτρη Λαζάρου η έκθεση έχει τίτλο «My Heaven».

Evita Kanellou, Curved Infinity

 

John Tzomakas, Athen

Katerina Mavroleon, My paradise

Ioanna T., If

Στην έκθεση παρουσιάζονται ζωγραφικά έργα των:
Μαρία Ανδρέου, Γιώργος Ανδρούτσος, Αντώνης Αντζουλίδης, Έλενα Αντωνίου, Μάγδα Αποστόλου, Ελένη Σαμέλη Βαρουξάκη, Παλίντα Γεωργουλάκου, Εύα Διβάρη, Λεωνίδας Καμπανάκης, Εβίτα Κανέλλου, Αγγέλα Καράλη, Μιχάλης Κευγάς, Χρήστος Κονταρούδης, Σοφία Rose Κοσμίδου, Παναγιώτα Κορωνιού, Μαρικίτα Μανωλοπούλου, Κατερίνα Μαυρολέων, Νίκη Μιχαηλίδου, Άσπα Παπαλεξανδρή, Σέργιος Παππάς, Νάντια Ράπτη, Αφροδίτη Σεζένια, Νίκος Σιαλακάς, Κατερίνα Σορούλα, Σοφία Σταύρου, Κωνσταντίνος Τζαλαλής, Γιάννης Τζομάκας, Ιωάννα Τ., Στάθης Φώτης, Αριστείδης Χρυσανθόπουλος

                                Afroditi Sezenia, At the beach

Angela Karalis, Permeation

Antonis Antzoulidis, Waiting

Aristidis Chrysanthopoulos, Hold me

Ο δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας, με επιτυχίες σε Ελληνικά και διεθνή charts, επιμελήθηκε το Video παρουσίασης των έργων της έκθεσης, δημιουργώντας παράλληλα την ομότιτλη instrumental σύνθεση «My Heaven».
Οι 30 καλλιτέχνες κλήθηκαν να δημιουργήσουν έργα στα οποία να αποτυπώνεται η προσωπική τους προσέγγιση για μια κατάσταση γαλήνης. Παρουσιάζουν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, τον παράδεισο τους.

Fotis Stathis, Untitled

George Androutsos,Untitled

Ο Δημήτρης Λαζάρου αναφέρει:
«Ο Παράδεισος είναι ένας ιδεατός τόπος. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι πολλών θρησκειών. Στην αρχαιότητα υπήρχαν τα Ηλύσια Πεδία, με ολάνθιστους κήπους, όπου επικρατούσε αιώνια άνοιξη, χαρά και ομορφιά. Ταυτόχρονα ο Παράδεισος αποτελεί και το μέρος που αναζητά η ανθρώπινη ψυχή την απόλυτη ίσως ευτυχία. Κάθε χώρος μέγιστης ικανοποίησης είναι σήμερα ένας παράδεισος. Το σπίτι μας, ένα τοπίο, αγαπημένα πρόσωπα, χρώματα, οτιδήποτε μας αγγίζει και μας κάνει να αγγίζουμε την ευτυχία μπορεί να είναι ο δικός μας Παράδεισος. Ένα κομμάτι του ή και ολόκληρους παραδείσους θα αγγίξουμε και θα νιώσουμε μέσα από τα έργα σύγχρονων εικαστικών, γιατί ο Παράδεισος μπορεί να μην είναι μόνο τοπικός προσδιορισμός αλλά και τρόπος προσέγγισης του μυστηρίου που περιβάλλει την ανθρώπινη ψυχή.»

Aspa Papalexandri, The crack

Christos Kontaroudis, my paradise-2

Elena Antoniou, My deep blue see,

Eva Divari, Santorini

Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία έκθεση του θερινού πολιτιστικού προγράμματος της γνωστής γκαλερί που στεγάζεται στο lobby του ξενοδοχείου Art Hotel στον Πύργο Σαντορίνης. Η βραβευμένη γκαλερί είναι το επιχειρηματικό εγχείρημα του δυναμικού ομίλου διαχείρισης ξενοδοχείων Aqua Vista Hotels στον τομέα του Πολιτιστικού Τουρισμού.
Το #Rest@rt – ο μόνος κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, συνεχίζει να προβάλλει τις δουλειές των Ελλήνων καλλιτεχνών αξιοποιώντας τα πολυτελή καταλύματα των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών.
Η πλατφόρμα, στα ξενοδοχεία που συνεργάζεται, διοργανώνει και παρουσιάζει εικαστικές εκθέσεις -ζωγραφική, γλυπτική, video art, installations, performing- μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, χοροθέατρο, βραδιές ποίησης και άλλα αξιόλογα πολιτιστικά δρώμενα, αποτελώντας αξιόπιστο εργαλείο Πολιτιστικής διαχείρισης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ.

Link της παρουσίασης των έργων της έκθεσης «My Heaven»:

Χορηγός Επικοινωνίας : My-City.gr

Please follow and like us: