Το My-City.gr σας παρουσιάζει Ταλιατέλες με τρούφες

Υλικά

  • 300 γρ. φρέσκιες ταλιατέλες
  • 75 γρ. ανάλατο βούτυρο
  • 40 γρ. τυρί τριμμένο,παρμεζάνα
  • 1 μικρή άσπρη ή μαύρη τρούφα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το ζυμαρικό για 2 με 3 λεπτά,ώσπου να μαλακώσει.Το σουρώνετε και το βάζετε πάλι στην κατσαρόλα.

Πασπαλίζετε το βούτυρο πάνω από το ζυμαρικό και ρίχνετε την παρμεζάνα,αλάτι και πιπέρι.

Βάζετε το ζυμαρικό σε ζεστά πιάτα σερβιρίσματος.Με τον αποφλοιωτή ή το μαντολίνο βγάζετε φλοίδες τρούφας πάνω στο ζυμαρικό και σερβίρετε αμέσως.