Η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση. Πολλές φορές είναι προτιμότερο να παραλείπουμε το μακιγιάζ κι απλά να τονίζουμε τη δική μας ομορφιά.Το μακιγιάζ ενισχύει την εμφάνιση, αλλά η φυσική ομορφιά είναι ένα ανεκτίμητο δώρο. Μια γυναίκα μπορεί να φαίνεται όμορφα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και σας τους παραθέτουμε παρακάτω:

 
Yγιεινή και ισορροπημένη διατροφή
Τα θρεπτικά τρόφιμα, όχι μόνο σας κάνουν να νιώθετε καλά, αλλά και να δείχνετε καλά. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά θα βελτιώσουν την όψη και την υφή του δέρματος. Θα δείχνετε φυσική και λαμπερή και η ακμή θα αρχίσει να μειώνετε. Το δέρμα σας θα έχει λεία και απαλή αίσθηση. Πίνοντας 8 ποτήρια νερό την ημέρα θα καθαρίσετε τις τοξίνες και θα ανανεώσετε την ελαστικότητα του δέρματος σας.

Άφθονη άσκηση
Εκτός από τη σωματική υγεία και τη διάθεση, η συχνή άσκηση θα προσθέσει μία λαμπερή λάμψη στο πρόσωπό σας. Η αυτοεκτίμηση σας θα ενισχυθεί και η φυσική ομορφιά σας θα λάμψει.

Ταλκ
Απλώστε μια μικρή ποσότητα ταλκ στο πρόσωπό σας. Αυτό θα βοηθήσει τη φυσική ομορφιά και θα δώσει μία απαλή όψη στο δέρμα σας. Μια ελαφριά στρώση ταλκ θα βοηθήσει το λιπαρό δέρμα να μη γυαλίζει και θα κρύψει τυχόν ατέλειες.

Μειώστε το στρες
Δυστυχώς, ο πολυάσχολος τρόπος ζωής μας δημιουργεί πολύ άγχος. Αυτό μπορεί να βλάψει την υγεία και το δέρμα σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μειώνουν το άγχος. Αυτές οι ασχολίες μπορεί να περιλαμβάνουν: περπάτημα, τρέξιμο, γιόγκα, μασάζ, χειροτεχνίες, κηπουρική κλπ. Όχι μόνο θα μειώσετε το στρες, αλλά και τα σημάδια γήρανσης.

Νέο Κούρεμα και Νέα Ρούχα
Ένα χαριτωμένο νέο κούρεμα και ανατροφοδότηση της ντουλάπας σας θα δώσει φρεσκάδα στην εμφάνιση σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά.

 
Καθαρισμός του δέρματος και Ενυδάτωση
Ο καθαρισμός του προσώπου σας με φυσικά μέσα καθαρισμού θα εξαφανίσει τη βρωμιά, τα μικρόβια και τις ακαθαρσίες. Επίσης, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος και να το διατηρήσει σε υγιή κατάσταση.
Χρησιμοποιήστε μία μάσκα βαθύ καθαρισμού προσώπου μία φορά την εβδομάδα,η οποία διεισδύει βαθιά στους πόρους.

Ύπνος
Ένας ολοκληρωμένος ύπνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του δέρματος και την εξάλειψη τυχόν πρηξίματος ή μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

Περιποίηση Χειλιών
Πλύνετε τα χείλη σας και τρίψτε με λίγη ζάχαρη για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα και τυχόν πετσάκια. Το βούτυρο ή λίγο ελαιόλαδο θα κρατήσει τα χείλη σας λεία και απαλά και θα τα θρέψει..

Φρύδια και βλεφαρίδες
Χρησιμοποιείστε ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες για να τους δώσετε μια φυσική καμπυλότητα. Επίσης τα καλοσχηματισμένα φρύδια προσθέτουν πόντους σε μία φυσική και περιποιημένη εμφάνιση.

 

 

Please follow and like us: