Υλικά
  • 1 κούπα μαργαρίνη soft
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 3,5 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 2/3 κούπας γάλα
  • Λίγη βανίλια
  • Χάρτινες θήκες για muffins
  • Ταψάκι για muffins

 

Για το γλάσο

  • 250gr ανάλατο φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 600gr άχνη κοσκινισμένη
  • Xρώμα ζαχαροπλαστικής της προτίμησής σας

 

Για τη διακόσμηση (προαιρετική)

Τρούφα, σταγόνες σοκολάτας, κουφετάκια, άχνη, κρυσταλλική ζάχαρη με χρώμα, φαγώσιμες πέρλες και ότι άλλο μας αρέσει και τρώγεται!

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε στο μπολ του μίξερ τα υλικά. Χτυπάμε τα για 4min σε μεσαία ταχύτητα, να αφρατέψουν και να διπλασιαστούν σε όγκο. Βάζουμε στο ταψάκι για muffins χαρτάκι σε κάθε τρύπα και τα γεμίζουμε με το μίγμα όχι τελείως αλλά λίγο πιο κάτω από το χαρτάκι. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 30min ή ώσπου όταν βυθίζουμε μια οδοντογλυφίδα, αυτή να βγαίνει καθαρή. Τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως εκτός ψυγείου.

Για το γλάσο:

Χτυπάμε το βούτυρο με το μίξερ ώσπου να γίνει σαν κρέμα. Προσθέτουμε την άχνη και το χρώμα και χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει αφράτο και σαν κρέμα. Προσθέτουμε όσες σταγόνες χρώμα θέλουμε για να αποκτήσει το χρώμα που θέλουμε. Σταδιακά για να μη γίνει πολύ σκούρο.

 

Το αδειάζουμε στο κορνέ μας και αρχίζουμε να σχεδιάζουμε διάφορα σχέδια με αυτό. Αν θέλουμε να το κάνουμε πιο πολύχρωμο χρησιμοποιούμε και επιπλέον διακόσμηση.  Τα διατηρούμε εκτός ψυγείου αν πρόκεται να τα καταναλώσουμε την ίδια μέρα και στο ψυγείο αν θέλουμε να τα καταναλώσουμε την επόμενη.

Πηγή: www.cooktherapy.gr