Υλικά

  • 3/4 φλ. νερό χλιαρό (περίπου)
  • 2 φλ. αλεύρι σκληρό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φακελάκι μαγιά ξερή (σκόνη)

Για το γαρνίρισμα

  • κουβερτούρα γάλακτος
  • πραλίνα φουντουκιού
  • 1 συσκευασία μπισκότα της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε το νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη για την πίτσα με σοκολάτα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι. Όταν μαζευτεί σε μπάλα η ζύμη, τη ζυμώνουμε για 5′ στον πάγκο.

Λαδώνουμε ένα μπολ και βάζουμε τη ζύμη να φουσκώσει σκεπασμένη (σε ζεστό σημείο) για 30′. Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλο με πλάστη και τη βάζουμε σε λαδωμένο ή αλευρωμένο ταψί, που το έχουμε ζεστάνει.

Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στους 230 βαθμούς C στις αντιστάσεις για 20′. Ο φούρνος πρέπει να είναι καλά προθερμασμένος. Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη, τη βγάζουμε πάνω σε ξύλο κοπής. Απλώνουμε την πραλίνα φουντουκιού, πασπαλίζουμε με σπασμένα ή ολόκληρα μπισκότα και τρίβουμε από πάνω κουβερτούρα γάλακτος.

Πηγή: www.argiro.gr