To My-City.gr σας προτείνει να φτιάξετε το Σαββατοκύριακο Μπισκότα με σταφίδες και κορν φλέικς

Υλικά

  • 125 γρ. βούτυρο αγελάδας
  • 140 γρ. ζάχαρη
  • 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.σ. γάλα φρέσκο, πλήρες
  • 60 γρ. σταφίδες ξανθές
  • 70 γρ. κορν φλέικς

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ (κατά προτίμηση με το φτερό) το βούτυρο με τη ζάχαρη, έως ότου αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα σταματάμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τις σταφίδες και τα κορν φλέικς και ανακατεύουμε μια κουτάλα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές δόσεις από το μείγμα και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους. Πιέζουμε τα κούκος ελαφρώς με την παλάμη μας. Τα ψήνουμε έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα, γύρω στα 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα αποθηκεύουμε σε μεταλλικό κουτί.

Πηγή: steliosparliaros.gr