Το My-City.gr σας παρουσιάζει προτάσεις για την περίοδο του καλοκαιριού στον Πειραιά

Sweethome Melicafe

Sweethome Melicafe… ένας όμορφος χώρος συνάντησης,ένα εναλλακτικό σύγχρονο καφενείο0 με ωραία σπιτική διακόσμηση. ΣΚΟΠΟΣ των ανθρώπων της είναι “να δημιουργήσουν” μια μεγάλη παρέα ….Στο Sweethome-Melicafe μπορείτε να απολαύσετε υπέροχους καφέδες, φυσικούς χυμούς, τσάι και μεζεδάκια παρέας από ολόφρεσκα συστατικά φτιαγμένα με αγάπη και πολύ μεράκι…. και φυσικά σπέσιαλ τσιπουράκι, κρασάκι και άλλα ποτάκια.

Συγκεκριμένα, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τον υπέροχο καφέ Del Angelo μαζί με τις  χορταστικές χειροποίητες πίτες με δικές μας προτάσεις τη γλυκιά κολοκυθόπιτα,την σπανακόπιτα και την κοτόπιτα.

Επίσης ,νόστιμα σαντουιτσάκια  και δροσερούς τονωτικούς χυμούς από ΦΡΕΣΚΑ φρούτα εποχής όπως Pantzanana,ένας χυμός γεμάτος αντιοξειδωτικά χωρίς πολλές θερμίδες,Copabanana για περισσότερη ενέργεια, καλοκαιρινός χυμός Honey Bee και ο Red n’ Breezy με αποτοξινωτικές ιδιότητες!Ακόμη σαλάτες 1000ml,όποια κι αν δοκιμάσετε ειλικρινά θα σας εντυπωσιάσει!Εξαιρετικά είναι το hot dog, το club sandwich κοτομπέικον ή μεσογειακό με φρέσκιες χειροποίητες πατατούλες και φυσικά το burger με χειροποίητο μπιφτέκι μοσχάρι ή κοτόπουλο!

Όσο για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας μπορείτε να επιλέξετε μέσα στη ποικιλία των light snacks που διαθέτει το Sweethome Melicafe καθώς και σε χειροποίητα ροφήματα όπως σπιτική λεμονάδα και σπιτική βυσσινάδα με στέβια.

Μπορείτε να απολαύσετε οτιδήποτε επιθυμείτε στον art χώρο του Melicafe ή καλώντας στο 210-4523753 στον χώρο σας!

Φιλελλήνων 33,Πειραιάς

Τηλ: 210- 4523753

Facebook: Sweethome-Melicafe

Instagram: sweethome_melicafe

Uniqko Brunch I Steak I Sushi

To Uniqko μετράει λίγο χρονικό διάστημα που μας καλωσόρισε στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά παρόλα αυτά όμως αποτελεί από τα must μέρη που πρέπει να επισκεφθείς αυτό το καλοκαίρι.

Οι λόγοι πολλοί ο χώρος είναι θετικός με έντονα χρώματα και μοντέρνο design,η τοποθεσία δε το συζητάμε καν με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού και το σημαντικότερο το φαγητό με μια λέξη υπέροχο.Οι άνθρωποι του Uniqko σας περιμένουν καθημερινά από το πρωί με καφέ και Νεοϋορκέζικο brunch από τις 10.00-17.00 και από τις 17.00 λοιπόν έως τη 1.00 το Uniqko διαθέτει Νεοϋορκέζικο Steak House Menu.

Μιλάμε για ποιοτικό φαγητό όπως θα τρώγατε αν βρισκόσασταν στην Νέα Υόρκη με ποιοτικά κρεατικά,πάστα,ψάρια και γενικότερα όπως θα δείτε μιλάμε για πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας και φυσικά από 13.00 -1.00 Νεοϋορκέζικο sushi.

Στο τέλος μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα καθηλωτικά γλυκά που σίγουρα θα σας μεταφέρουν στην Νέα Υόρκη.Πραγματικά δεν χρειάζονται συστάσεις ξεφυλλίστε τον κατάλογο και δοκιμάστε ότι τραβάει η όρεξη σας και θα μείνετε άναυδοι από τις γεύσεις!To κατάστημα διαθέτει και delivery που αφορά το sushi και τα γλυκά.Το μόνο που έμεινε να πούμε είναι καλή απόλαυση!

Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4537278

Site : uniqko.gr

Facebook : Uniqko Group

Instagram: uniqkogroup

Impresso Cafe-Bar

Το Impresso cafe bistro είναι ένα all day cafe όπου προσφέρει καφέ, μικρά snack, λιχουδιές για το πρωί, φαγητό, λαχταριστά γλυκά αλλά και δροσερά cocktails.

Βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά,στο Πασαλιμάνι με θέα τη θάλασσα.Έχει ποιοτική ποικιλία καφέ Hardy,καθώς και γλυκά δικής του παραγωγής που θα σας αφήσουν άναυδους από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση τους.

 

Επίσης για τα γλυκά μπορείτε να ρωτήσετε το κατάστημα,διότι αναλαμβάνει και να προμηθεύσει όλων των τύπων εκδηλώσεις.Είναι ένας χώρος που αξίζει να επισκεφθείτε και σίγουρα θα γίνει αγαπημένο σας στέκι.Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι πως υπάρχει εκτός από τον τρόπο πληρωμής με μετρητά κι εκείνη της κάρτας.

Τέλος το βράδυ μπορείτε με την παρέα σας να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα συνοδευόμενη με μια ποικιλία καθώς και ένα εξωτικό κοκτέιλ ξεφεύγοντας λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας!

Ακτή Μουτσοπούλου 27, Πασαλιμάνι

Τηλέφωνο: 210- 4111142

Facebook : Impresso cafe

Riviera Beach House

Και γι’αυτούς που λένε για τον Πειραιά μας πως δεν έχουμε καλή παραλία να θυμίσουμε τα λατρεμένα Βοτσαλάκια που έχουν βγει και στις πιο καθαρές παραλίες της Αττικής.

Στο σκηνικό όμως αυτής της παραλίας δένει απόλυτα  το Riviera Beach House με το ξύλινο στοιχείο,το γκαζόν,την δυνατή μουσική και την όμορφη διάθεση να μας ταξιδεύουν σε κάποιο απομακρυσμένο νησί…Από το πρωί με καφεδάκι έως το βράδυ με καλοκαιρινά κοκτέιλ και ποτά!

Μόλις το επισκεφθείτε θα μας θυμηθείτε!

Πλαζ Βοτσαλάκια, Πειραιάς

Τηλέφωνο:  210-4128026

Facebook : Riviera Beach House

Γιωργάκης Οικογενειακή Ψησταριά

Γεύσεις παραδοσιακές και αυθεντικές με όλα τα προϊόντα να είναι χειροποίητα,πράγμα το οποίο σπανίζει στις μέρες μας, προτείνουμε αυτή τη ψησταριά ανεπιφύλακτα.

Οτιδήποτε κι αν δοκιμάσετε από τον κατάλογο θα αντιληφθείτε την ποιότητα και την αγάπη που τα περικλείει.Από ορεκτικά τζατζίκι,τυροκαυτερή και παστουρμαδόπιτα θα σας κερδίσουν..Σαλάτες φρεσκοκομμένες εκείνη την ώρα μπορείτε να τις συνοδέψετε με χειροποίητα καλαμάκια καθώς και με τυλιχτά σουβλάκια.

Η αλήθεια είναι πως μια σπεσιαλιτέ δεν υπάρχει,θα λέγαμε πως όλα τα πιάτα είναι σπεσιαλιτέ.Σκεπαστή,χοιρινά μπριζολάκια με κρέμα γάλακτος καθώς και κοτόπουλο μπούτι χωρίς κόκκαλο.Ότι είναι σούβλας είναι επίσης σπεσιαλιτέ.Μπριζόλες,Παϊδάκια,Τηγανιές,Συκωταριά,Αρνί σούβλας,Προβατίνα,Κοκορέτσι και Κοντοσούβλι, να το πούμε λαϊκά τρως και ξεχνάς το όνομα σου…Αν δεν είστε φανατικοί του με την πρώτη δοκιμή θα γίνετε!

Λεωφόρος Χατζηκυριακού 101,Πειραιάς

Τηλέφωνο:  210-4538149

Facebook : Οικογενειακή Ψησταριά “Ο Γιωργάκης”

Αφιέρωμα : www.my-city.gr

Βασική Φωτογραφία: Domenik Papaemmanouil

Please follow and like us: