Υλικά

  • λίγο ελαιόλαδο
  • 500 γρ. γαρίδες
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 70 ml ούζο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ ζάχαρη
  • λίγο μαϊντανό
  • φέτα

 

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι.Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το σκόρδο,την πιπεριά και το κρεμμύδι και αφού μαραθούν ρίχνουμε τις γαρίδες. Όταν πάρουν χρώμα (και από τις 2 πλευρές), σβήνουμε με ούζο. Ρίχνουμε τη ντομάτα με τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο.Το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Μόλις τελειώσει ρίχνουμε τη φέτα και το μαϊντανό και σερβίρουμε.

 

www.my-city.gr